1 2 3 outfits om te tekenen

Lieve lezers,

Vandaag een heel ander boekje dan normaal. Namelijk eentje om je eigen creativiteit in te uiten.

Vroeger was ik dol op jurken tekenen. Mijn moeder heeft daarom ook een hele tijd gedacht dat ik ontwerpster zou worden. Helaas is het tekentalent in de familie naar mijn vader en zus gegaan.
Dit neemt echter niet weg dat ik met veel plezier altijd jurken heb getekend. Nu kwam dit boekje op mijn pad en moest ik het hebben. En ja hoor mijn oude bezigheid van vroeger heeft een come-back gemaakt. Ik kan nog altijd niet goed tekenen maar het is wel heel leuk!

kaft

Koop bij bol.com

Het ontwerpen van je eigen outfits was nog nooit zo leuk! Met ‘123 outfits om te tekenen’ maak je in een handomdraai schetsen en tekeningen op de modellen in het boek. Creëer extravagante jurken, uitbundige outfits, kijk hoe je je eigen kledingstukken kunt combineren, teken de trouwjurk van je dromen of bedenk een nieuw tenue voor je vriend. Vergeet daarbij vooral niet de modellen te decoreren met accessoires en schoenen! In het boek staan meer dan 150 modellen te wachten om aangekleed te worden door jouw pen.

Het eerste wat me opviel aan dit boekje is het fijne handzame formaat. Je kan het zo in je tas stoppen en mee nemen waar dan ook naartoe. Neem een potloot of waar ik de voorkeur aan geef een potloden mee en je kan overal inspiratie op doen en het gelijk tekenen.
Als je het boekje open doet zie je gelijk lege modellen staan. Zo hoef je zelf dus geen rekening te houden met de vormen van het menselijk lichaam.

Je hebt pagina’s waar je het ontwerp van de voorkant en achterkant kan tekenen en pagina’s waar je alleen de voorkant kan tekenen. Zo kan je van je mooiste creaties ook de achterkant ontwerpen.

lege modellen

Er zitten geen regels gebonden aan hoe je het moet invullen. Laat je fantasie de vrije loop en creëer wat maar in je op komt.

Ik zelf ben zoals ik hierboven al schreef niet zo heel goed in tekenen maar het gaat om het momentje dat je er van geniet. En als je heel goed kan tekenen dan is dit natuurlijk helemaal ideaal.

Hieronder een paar van mijn creaties:

broekje jurk

Ik heb enorm veel plezier al met dit boekje beleefd en ik weet zeker dat ik er nog veel in ga tekenen. Want hij is nog niet vol!

Houden jullie ook van een ontwerpen?

“1 2 3 outfits is een ideaal boekje om je eigen outfits te ontwerpen.”

SterSterSterSter leegSter leeg

Aangezien het toch een heel erg doe-het-zelf boekje is krijgt het 3 sterren maar het is wel een zeer vermakelijk boekje.

Liefs, Marjolein

0 thoughts on “1 2 3 outfits om te tekenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *