Best of YA – Write It

Lieve lezers,

Ik vermoed dat velen van jullie een schrijfdroom hebben. Je droomt er al je hele leven (of een deel van je leven) van om een boek te schrijven dat uitgegeven gaat worden.
Maar zijn er momenteel niet al zo veel auteurs in Nederland. En nu het in de boekenindustrie slechter gaat hoe kom je er dan ooit nog tussen bij een Uitgever? Hoe haal je ze over om jou manuscript te lezen en te laten uitgeven?

Vandaag heb ik het antwoord voor je.
Doe mee aan een schrijfwedstrijd. Zoals nu bijvoorbeeld de Best of YA – Write It.

bestofya write it

Wat is de bedoeling van de Best of YA – Write It 

Het genre waarin je verhaal geschreven moet zijn is contemporary, dit betekend eigenlijk hedendaags en realistisch. Denk bijvoorbeeld aal Eleanor & Park.
Het verhaal moet minimaal 15.000 en maximaal 30.000 woorden zijn en moet voor 1 juni (let op! Dit is de nieuwe uitgestelde datum) ingeleverd zijn.

Je mag je verhaal voor 1 juni 2015 opsturen naar: promotie@unieboekspectrum.nl o.v.v. Best YA – Write It. Ook mag je hierbij de tekst voor op de omslag aanleveren en natuurlijk even je persoonsgegevens vermelden.

De jury en wat te winnen

De jury bestaat uit uitgever Susanne van Dijk-Diependaal en boekhandelaar Lisa Snijder (van boekhandel Stevens) en schrijfster Iris Boter. Zij maken een selectie van de acht beste verhalen en vervolgens kunnen wij stemmen op welk verhaal wij het beste vinden. De nummers 2 t/m 5 krijgen een boekenpakket. De winnaar mag een Masterclass volgen op de uitgeverij!! Tijdens deze masterclass krijg je tips van Suzanne en bureauredacteurs van de uitgeverij.
Met deze kans ben je natuurlijk een grote stap dichter bij het uitgeven van je eigen boek.

write it

Laat je het me weten als je mee gaat doen? En wie weet verschijnt jou boek ooit gerecenseerd op mijn blog!

Succes!!

Liefs, Marjolein

0 thoughts on “Best of YA – Write It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *