Boeken Must Haves Augustus

Lieve lezers,

Mijn excuses de Boeken Must Haves is een paar daagjes te laat. Helaas omdat ik zie was en daarna enorm druk is deze er doorheen geglipt. Maar omdat ik zelf in augustus jarig ben maak ik hem deze keer extra bijzonder.

Bed & breakfast – Candy Brouwer 

Schermafbeelding 2015-08-04 om 11.29.21

Een B&B in Frankrijk. Het klinkt zo lieflijk. Maar niets is minder waar…
Als Jessica’s oude schoolvriendin Danielle naar New York vertrekt voor een fotoshoot, vraagt ze Jessica op haar B&B te passen. Naast Jessica is alleen Danielle’s bloedmooie assistent Alain aanwezig. Dan arriveert er onverwacht een gast. Terwijl Jessica Danielle probeert te bereiken, neemt Sven zijn intrek in het gastenverblijf. Alain en Sven liggen elkaar niet en Jessica ontdekt algauw dat Sven met een speciale bedoeling is gekomen. Als een van de mannen een ongeluk krijgt waarbij hij in coma raakt en Danielle maar onbereikbaar blijft, vermoedt Jessica dat deze zaken met elkaar samenhangen. Ze begint te wroeten en doet een afschuwelijke ontdekking. 

Binnenkort verschijnt de recensie online.

Blond Amsterdam Spaarvarken

Schermafbeelding 2015-08-04 om 11.42.49

Met dit super lieve spaarvarken wordt sparen voor boeken iets makkelijker!

Pupil – Julie Kagawa

11816790_1150135008335513_2545266075733468983_n

Een geheim genootschap en een verboden liefde… Lang geleden hebben de drakendoders van de Orde van St.-Joris de draken bijna uitgeroeid. Maar ze zijn er nog steeds, en hun aantal neemt zelfs toe onder de ijzeren heerschappij van Talon. Ember en haar broer Dante zijn jonge draken die voor het eerst worden losgelaten in de mensenmaatschappij. Eén zomer lang mogen ze als gewone tieners van hun relatieve vrijheid genieten vóór Talon beslist over hun toekomst. Broer en zus vermaken zich uitstekend met vrienden aan het strand, maar vooral de opstandige Ember wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Een van haar nieuwe vrienden is de knappe, serieuze Garret, van wie ze zeer menselijke kriebels in haar buik krijgt. Wat ze niet weet, is dat Garret is opgevoed met maar één doel: hij moet draken die zich verborgen houden tussen de mensen opsporen en vernietigen…

Binnenkort verschijnt de recensie online.

Paper Towns iPhone Case 

Schermafbeelding 2015-08-04 om 11.47.00

Met dit hoesje van de nieuwe film van John Green hoor je er helemaal bij!
Ook verkrijgbaar voor andere modellen en merken.

Dwaaleiland -Melissa De La Cruz

Schermafbeelding 2015-08-04 om 11.34.26

Lees mijn recensie van het boek hier! Lees ook de recensie van de film hier!

Long Live Evil – Alle schurken van Disney zijn terug! 
Cruella de Ville, de boze koningin uit Sneeuwwitje, Jafar, Maleficent… iedereen weet hoe de traditionele Disney-verhalen aflopen, maar waar zijn de schurken nu? Maak je borst maar nat want ze zijn druk bezig met gemene plannen maken. De bekende schurken uit de Disney-klassiekers zijn met hun kinderen verbannen uit het koninkrijk Auradon naar Dwaaleiland. Hun kinderen Mal, Evie, Jay en Carlos zijn al net zulke onruststokers als hun gemene ouders. Ze zijn druk bezig snode plannen te beramen om weer aan de macht te komen in Auradon. 

Zonnebril

Schermafbeelding 2015-08-04 om 11.44.39

Augustus staat garant voor zonnig weer en dat staat weer gelijk aan lezen in het zonnetje. Maar dan is een zonnebril toch wel heel erg handig. Laat ze zon maar schijnen met deze prachtige bril!

Als je het licht niet kunt zien – Anthony Doerr

Schermafbeelding 2015-08-04 om 11.37.56

De jonge Marie-Laure is blind. Ze woont met haar vader in Parijs naast het Natuurhistorisch Museum, waar hij werkt als curator. Als Marie-Laure twaalf is bezetten de nazi’s Parijs en vader en dochter vluchten naar het Bretonse Saint-Malo. Ze hebben de grootste en meest waardevolle schat van het museum meegenomen. In een Duits mijnstadje groeit Werner Pfennig op in een weeshuis samen met zijn jongere zusje Jutta. Werner belandt bij de Hitlerjugend en wordt vervolgens naar het front gestuurd. Via Rusland komt hij tenslotte in Saint-Malo terecht, waar zijn verhaal en dat van Marie-Laure samenkomen.

Binnenkort de recensie.

Fandom Ketting

Schermafbeelding 2015-08-04 om 11.52.16

Met deze ketting laat je zien dat je een echte fandom liefhebber bent.

Grey – E.L. James

Schermafbeelding 2015-08-04 om 11.40.31

Bekijk de wereld van Vijftig tinten grijs opnieuw, door de ogen van Christian Grey. In Christians eigen woorden, en door zijn gedachten, overpeinzingen en dromen, geeft E L James een verfrissend ander perspectief op de liefdesgeschiedenis die wereldwijd miljoenen lezers betoverde.Christian Grey lijkt een man van totale controle; zijn wereld is duidelijk, gedisciplineerd en volstrekt leeg tot de dag dat de jonge literatuurstudente Anastasia Steele zijn kantoor binnen valt. Hij probeert haar uit zijn hoofd te zetten, maar raakt meer en meer bevangen door gevoelens waar hij maar geen vat op krijgt. In tegenstelling tot andere vrouwen lijkt Ana dwars door zijn afstandelijke houding heen te kunnen kijken, voorbij zijn zakelijke successen en luxe levensstijl, recht in zijn gehavende ziel. Zal zijn samenzijn met Ana hem verlossen van de gruwelijke jeugdherinneringen die Christian elke nacht wakker houden? Of zullen zijn duistere seksuele verlangens, zijn dwangmatige behoefte tot controle en zijn zelfhaat deze jonge vrouw van hem wegdrijven en de broze hoop vernietigen die zij hem biedt?

Binnenkort de recensie

Papieren boek kluis

Schermafbeelding 2015-08-04 om 11.56.43

Met deze kluis in je enorme boekenkast gaat niemand je kostbaarheden vinden. (hopelijk jij zelf nog wel)

Dit was het weer voor deze maand! Ik hoop dat jullie weer veel inspiratie op hebben kunnen doen.
Wat uit deze lijst willen jullie echt heel graag hebben?

Liefs, Marjolein

0 thoughts on “Boeken Must Haves Augustus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *