Book Challenge dag 1 t/m 10

Lieve lezers,

Hierbij het overzicht van de Book Challenge dag 1 t/m 10. Ik ben echt blij verrast hoe veel leuke reacties ik van iedereen krijg en de hoeveelheid mensen die elke dag trouw mee doen.

Dag 1: Boek dat je aan het lezen bent.

Normaal doe ik dit nooit! Maar op dit moment ben ik 2 boeken tegelijk aan het lezen, waarom? Omdat ik heel lang heb zitten te wachten op Het boek des levens, echter kwam ik vorige week Eindelijk De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine tegen. Na een half jaar zoeken ben toch maar begonnen in dit boek omdat ik zo nieuwsgierig ben.

De boeken zijn totaal verschillend van elkaar. Maar Het boek des levens is op dit moment wel mijn favoriet, echter is deze wel een stuk dikker en een stuk ingewikkelder om te lezen maar dit boek is tot nu toe echt prachtig. (let op Het boek des levens is een deel 3 )

10710452_295729893949747_2501856648012180133_o

Dag 2: Beste boek tot nu toe gelezen.

Aangezien deze vraag er de vorige keer ook al in zat heb ik voor mezelf een van de andere top boeken gekozen:
Voor jou van Jojo Moyes, een prachtig liefdesverhaal met een treurige toon. Een mooie liefde bloeit op uit onverwachte hoek.
Wat is jullie beste boek ?

DSC00451

 

Dag 3: Beste boek dat je de afgelopen maand hebt gelezen.

Dat is voor mij toch echt Tango met een Knal van Yara March. Eindelijk weer eens een heerlijke chicklit met spanning en passie! Lees alles over dit boek en wat ik er van vond op de blog.

 DSC00405
Dag 4: Spannendste boek dat je gelezen hebt.Ook deze vraag heb ik al een keer beantwoord daarom een ander boek wat echt heel hoog staat: Het laatste offer van Simone van der Vlugt. Simone weet mij altijd op het puntje van mijn stoel te krijgen en me slapeloze nachten te bezorgen. Ook dit boek vond ik erg goed!

DSC00404-1
Dag 5: Een boek dat op de nog te lezen stapel blijft liggen.De laatste liefdesbrief van Jojo Moyes. Dit boek wil ik zo graag lezen maar om de een of andere reden komt hij nog niet aan de beurt. Ik ben dol op Voor Jou van Jojo Moyes. En daarom vind ik het eigenlijk erg droevig dat hij naar achteren geschoven word. Maar er zijn ook zo veel top boeken.

DSC00403
Dag 6: Eerstvolgende boek dat je gaat lezen.Dreiging en Duisternis het vervolg op Schim en Schaduw. Ik ben enorm benieuwd naar dit boek. Deel 1 vond ik namelijk prachtig en zeer verassend. Zie de recensie over deel 1 hier: http://serendipityreaddreambelieve.wordpress.com/2014/08/06/de-grisha-schim-en-schaduw-leigh-bardugo/

DSC00402
Dag 7: Boek met de mooiste kaft.
Vertrouw me van Tahereh Mafi.
Deze kaft betoverd me keer op keer. En naarmate je verder komt in het boek blijkt de kaft vele verborgen betekenissen te hebben.

 DSC00436
Dag 8: Meest verassende boek dat je gelezen hebt.
De Verborgen Universiteit van Natalie Koch.Deze keer is het verassen voor mij in een andere zin van het woord. Ik had nog niets gelezen over dit boek toen ik hem in de boekhandel zag staan. Maar toch pakte ik hem en las de kaft en was meteen nieuwsgierig. Dit boek heeft me dan ook bijzonder goed verrast omdat het zo een prachtig verhaal is!

DSC00435
Dag 9: Favoriete leesplekje.Wat moet ik hier over zeggen? Mijn favoriete lees plek is op een ligbedje onder een palmboom met een hoop zon. Al is met een dekentje op de bank en een kop thee ook heerlijk.

“Deze foto is genomen tijdens mijn laatste zon vakantie op Gran Canaria.”

foto
Dag 10: Een boek wat totaal afwijk van wat je normaal leest.De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine.
Eigenlijk hou ik niet zo van boeken met enge foto’s. Maar omdat iedereen zo laaiend enthousiast is over dit boek moest en zou ik het toch lezen.

DSC00432
Dit was het eerste overzicht van deze Book Challenge.
Liefs, Marjolein.

0 thoughts on “Book Challenge dag 1 t/m 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *