Leukste Facebook groepen voor een boeken liefhebber

Lieve lezers,

Velen van jullie zitten net zoals ik dagelijks op Facebook. Nu is het natuurlijk super leuk om via Facebook in contact te komen met andere boekenliefhebbers. Op Facebook zijn er heel veel groepen te vinden om lid van te worden. Maar welke mag je nu echt niet missen?
Vandaag zet ik het voor jullie op een rijtje.

Boekenverslinders
Dit is een van mijn favorieten! Boekenverslinders is een groep die nog niet heel erg lang bestaat maar die enorm hard groeit. Op deze pagina kan je terecht voor letterlijk alles wat met boeken te maken heeft.

Young Adults boeken en series <3
De groep waar je moet zijn als YA liefhebber! De groep heet boeken en series maar er wordt voornamelijk gesproken over boeken. (en Pretty Little Lairs) 

Book zon beker

Booklovers
Een (nog) kleine maar fijne groep waarover je over alle genres kan praten en je boeken mag verkopen. Plus je mag hier zonder toestemming reclame maken voor je eigen boeken/blog/verkoop

Boekenfans
Nog een hele grote pagina met hele veel mensen waar er vooral heel gezellig wordt gekletst over allerlei soorten boeken.

Natuurlijk is aansluiten bij een van deze groepen wel geheel op eigen risico. Je krijgt namelijk zo veel leuke tips dat je TBR stapel enorm hoog wordt!

Welke boek gerelateerde groepen volgen jullie nog meer? 

Liefs, Marjolein

6 thoughts on “Leukste Facebook groepen voor een boeken liefhebber

  1. Mijn stapel groeit toch wel door .. .het is leuk om idd via FB weer tips (en afraders) tegen te komen… was in begin heel enthousiast en volgde (te) veel groepen, overdaad is wel degelijk schadelijk en even weer geschrapt, of meldingen uit gezet. Is anders niet bij te houden en moet ook wel tijd om te lezen over houden ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *