Mijn eerste E-reader

Lieve lezers,

Na lang wikken en wegen heb ik toch besloten een E-reader te kopen. Eigenlijk wilde ik niet van het papieren boek af stappen maar mijn collectie e-books werd steeds groter.

Ik was er al snel aan uit dat ik een Kobo wilde, aangezien Kobo een samenwerking met bol is aangegaan zakte deze E-reader goed in prijs. Ook hoorde ik van iedereen goede verhalen over deze reader. Mijn grootste probleem was echter wilde ik een reader met ingebouwd licht of zonder.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Kobo Touch.

DSC00441

 

De kobo touch heeft geen schermverlichting, hier heb ik bewust voor gekozen omdat ik nog niet echt wist hoe veel ik de reader zou gebruiken en met verlichting al snel 70 euro duurder werd.

Gisteren kwam hij binnen en ik ben er heel blij mee. Hij is mooi wit met een blauwe achterkant en heel licht. Hierdoor kan je dus lekker lezen zonder kramp in je handen te krijgen.

Hij werkt gemakkelijk en snel al had ik wel een ander programma nodig om mijn pdf boeken en niet in de kobo app gekochte boeken er op te zetten. Dit was even Googlen maar werkt uiteindelijk prima! Voor degene die hier ook moeilijkheden mee hebben ik gebruik het programma: Calibre.

DSC00440

Tot nu toe ben ik er heel blij mee. Maar voorlopig zal ik toch nog veel papieren boeken blijven lezen want dit heeft nog sterk mijn voorkeur. (De geur alleen al).

Maken jullie ook gebruik van een E-reader?

Koop hier de Kobo Touch

 

Liefs, Marjolein

0 thoughts on “Mijn eerste E-reader

  1. Hey Marjolein, ik lees al bijna 2 jaar op mijn e-reader. Ik sleur dat ding overal mee naartoe en kan het niet meer missen. Ik heb een Sony met een apart leeslampje erbij. Altijd 1000 boeken in mijn tas 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *