Leesclub: Vervloekt

Lieve lezers,

Hoera! De aller eerste leesclub van Serendipity Books gaat NU van start!
Een leesclub zul je denken. Jazeker, ik wilde eens iets anders doen dan alleen maar dingen zenden naar jullie. Vandaag wil ik namelijk een echte samenwerking met een aantal van jullie aan gaan.
Ik heb een tijdje lopen broeden op het idee van een Leesclub maar dan wel op mijn manier. En nu is het eindelijk het zo ver. Uitgeverij L.s. was enthousiast over mijn idee en wil ons sponsoren  door middel van fysieke boeken. Hoe gaaf is dat!

12661904_10153347916006200_5779823814222722670_n

Hoe gaat de leesclub er uit zien:

Over ongeveer twee weken gaan we samen met een clubje het boek Vervloekt van Josephine Angelini lezen. Samen gaan wij een recensie schrijven over dit boek. Deze zal natuurlijk verschijnen op Serendipitybooks.nl maar ook op de social media van de uitgever.

Over het boek: 
De 16-jarige Helen woont met haar vader op het eiland Nantucket, waar zelden iets gebeurt. Dus wanneer de mysterieuze familie Delos op het eiland komt wonen, heeft iedereen het erover. Alleen Helen wantrouwt van begin af aan de Delos-familie. Dan ontmoet ze Lucas. Hij maakt een storm aan emoties in haar los. Hij is belachelijk knap en ze kan hem wel met haar blote handen wurgen. Door een oude Griekse vloek voelen ze een diepe haat voor elkaar. Maar soms is de liefde sterker dan de haat en kunnen zelfs de goden niet voorkomen wat er gebeurt… 

Tijdens het lezen houden we natuurlijk uitgebreid contact met elkaar en zullen we op social media te volgens zijn met de #LeesclubVervloekt

Iedereen die wil mag natuurlijk mee lezen. Maar vijf van jullie krijgen de ultieme kans om het boek fysiek te krijgen en mee te mogen lezen en recenseren. Echter zitten hier wel enkele voorwaarden aan verbonden. Deze staan hieronder genoemd.

Als je tot de vijf gelukkigen behoord krijg je na ontvangst 4 weken om het boek te lezen. Tijdens de laatste week krijg je van mij een mail met een aantal vragen over het boek. Ik verwacht dat je deze zeer uitgebreid beantwoord. Ook verwacht ik van je dat een een hele kleine recensie schrijft met jou mening over dit boek.
Deze antwoorden en mini recensies ga ik verzamelen en maak hier een gezamenlijke recensie van. Je hoeft dus geen blogger of goede recensent te zijn om mee te doen.  Maar je krijgt wel de ultieme kans om jou recensie terug te zien op grote sites en social media.

Voorwaarden:
– Het boek binnen 4 weken na ontvangst lezen.
– Uitgebreide vragenlijst over het boek invullen met ruime volledige antwoorden + mini-recensie.
– Actief mee praten over dit boek op social media met #LeesclubVervloekt

Heb jij helemaal zin om mee te doen en weet je 100% zeker dat je aan alle voorwaarden kan voldoen dan mag jij je opgeven! Laat hieronder en bericht achter met een geldig mail adres. Over precies 1 week kies ik de winnaars. Deze krijgen van mij persoonlijk een mail om alles te regelen. Na ontvangst van het boek mag je direct beginnen met lezen en kletsen op social media met de #LeesclubVervloekt

Ik kijk uit naar jullie aanmeldingen!

Liefs, Marjolein

 

Ps. natuurlijk mag je altijd mee lezen met je eigen exemplaar en mee kletsen met #LeesclubVervloekt

73 thoughts on “Leesclub: Vervloekt

 1. Ik lees graag mee, kan ik de recensie ook meteen delen op mijn blog? Komen er meer boeken daarna? Richt je dan een nieuw clubje op of is t de bedoeling dat je voorlopig met dezelfde mensen leest? Alleen qua woonplaats misschien onhandig.

 2. Oh ja!!! Dit klinkt echt zo helemaal in mijn straatje 😀 😀
  Het lijkt me super leuk om mee te doen 😀
  Ook heel fijn dat je gewoon online kunt recenseren en zo dus mee kunt doen.
  Dit ziet er echt veelbelovend uit!

  Liefs Mariëlle

 3. Wauw, ik ben zo benieuwd naar dit boek en dit lijkt me echt een super leuke manier om mijn mening met anderen te delen en ook nog te lezen wat anderen ervan vinden. Ik mis namelijk wel eens gezelschap van anderen wanneer ik een boek heb uitgelezen en dit zou een super leuke manier zijn om over het boek te kunnen praten met andere geïnteresseerde lezers 😀

 4. Dit lijkt mij ontzettend leuk om te doen. Ik lees veel en heb dan ook totaal geen moeite met de voorwaarden. Mijn mening geven over een boek doe ik graag. Hoe leuk is het om daarmee meer mensen aan het lezen te krijgen! Op social media ben ik op alle kanalen actief. Berichtjes plaatsen met dit onderwerp kan dus ook.
  Leuk! Ik ben enthousiast. Wacht in spanning af!

  1. Ik wil hier heel graag aan meedoen. Ben van jongs af aan een boekenwurm en lees zo’n beetje alle genres. Om dan ook nog te schrijven wat ik van het boek vind is een leuke uitdaging. Wie weet schuilt er nog een schrijfster in me ?

 5. IK zou heel graag mee doen 😀
  Die voorwaarden zijn gelukkig geen probleem, ik lees snel en heb ook wat recensie ervaring. En ja, dat actief mee praten op socialmedia over het boek, dat is toch alleen maar heel erg leuk? 😉

  Overigens wil ik nog even zeggen dat ik het heel erg gaaf vind dat je dit kan en mag organiseren, je werkt er ook hard voor 🙂

 6. Lijkt me erg leuk om mee te doen en om erover te praten. Ik vind het verders erg leuk om recensies te schrijven. Dit doe ik thuis voornamelijk voor mezelf ook over de boeken die ik gelezen heb.
  De voorwaarden zijn voor mij geen probleem 🙂

 7. Het lijkt me een heel gaaf boek!
  Ik zou graag meedoen. De meeste leesclubs zijn met meetings en dat komt vaak niet uit in verband met school. Dus online lijkt me heel erg fijn!

 8. Zou heel graag mee willen doen, heb hier veel over gehoord en ben gek op lezen, het stukje over het boek net gelezen en vraagt nu al om meer. Voorwaarden zijn geen enkel probleem 🙂 hoop dat ik mee kan doen 🙂

 9. Hoi
  Ik doe graag mee!
  Ben meestal al naar 2 a 3 dagen klaar met een boek uitlezen 🙂 dus dat komt bij mij wel goed 🙂 deze staat ook nog op mij tbr lijst van goodreads 🙂 dat zou dus helemaal geweldig zijn 🙂

 10. Lees graag mee.Het is weer eens een heel ander genre.Doe wel vaker mee met leesclubs oa bij hebban en de perfecte buren .Het is altijd erg leuk om over een boek te discussiëren. Het lojkt me leuk……

 11. Lees graag mee.Het is weer eens een heel ander genre.Doe wel vaker mee met leesclubs oa bij hebban en de perfecte buren .Het is altijd erg leuk om over een boek te discussiëren. Het lijkt me leuk…..

 12. Ik zou heel graag mee doen de title klinkt goed ! en momenteel heb ik alle tijd van de wereld 🙂 aangezien ik zonder werk thuis zit

  dus ik doe graag mee

 13. Lijkt me een geweldig boek wat ik graag zou lezen. Misschien behoor ik niet helemaal tot jouw doelgroep, ben al wat ouder maar het idee van de leesclub vind ik erg aantrekkelijk!

 14. ik hoor zoveel mooie dingen over dit boek. Ik wil zoooooooooo graag meedoen!
  De cover vind ik om te kwijlen en het verhaal zelf is echt iets voor mij…..

 15. Wat een enorm leuk initiatief.. je wordt steeds groter en groter met je blog
  ik maak graag een gokje en mijn best voor je doen

 16. Hoi! Boeken zijn awesome en het lijkt me ontzettend leuk mee te praten 🙂 Vervloekt is volgens mij een heel boek, vooral als het gaat over vervloekingen en meer van dat soort mystieks.

 17. Wouw zou heel graag dit boek lezen.
  Verhaal spreekt me erg aan.
  En zou het helpen dat ik angelina heet ?
  Zou een mooi review willen schrijven en met de leesclub over het boek in gesprek gaan.

 18. Wow ik moet meedoen want dit boek staat heel hoog op mijn verlanglijst …
  Ik ben een echt boekenmonster en hoewel ik niet blog lijkt mijn Facebook en andere social media stilaan een boekenblog?. .lezen doe ik al heel mijn leven maar nu door de technologie vind ik het ook heerlijk om mijn passie en eerlijke mening te delen en andere mensen misschien ook te enthousiasmeren..?
  Wat een topidee van jou en LS.
  Spannend en of ik mee doe of niet…veel leesplezier voor iedereen!

 19. Wat een leuk idee! Ik lees best veel over het algemeen, maar schrijf of recenseer hier eigenlijk nooit over, simpelweg omdat er al zoveel goede recensies zijn. Op deze manier lijkt het me wel super leuk om mee te lezen en mijn bijdrage aan de recensie te geven!

 20. Hallo Marjolein,
  er zijn wel heel veel mensen die mee willen doen, maar ik ga toch een gokje wagen. Recensies schrijven doe ik graag en een bok met zon achterflap trekt mij heel erg aan. Zelf heb ik ook een dochter van 16, dus ben heel benieuwd of ik overeenkomsten kan vinden, niet teveel hoop ik ;-

 21. Ohhh dat boek klinkt te gek!! Ik wil hem lezen!

  Ik hou van leesclubs. Het geeft mij een verplichting tot lezen, daar hou ik zo van! Maar bij drukte schuif ik het soms zo snel aan de kant! Bij een leesclub niet 🙂
  En mijn eerlijke mening geven, heerlijk toch?

 22. Vraag: Als je je aanmeld, blijf je dan voor langere tijd in de leesclub, of gaat het alleen om dit boek?
  Want ik wil graag meedoen aan de leesclub, maar ik heb het boek al, dus ik wil iemand anders dat graag gunnen xD
  maar dan wil ik wel weten of het om een langere tijd gaat
  want als het bijvoorbeeld om meer dan één keer meelezen gaat, meld ik me gewoon aan 🙂
  Anders wacht ik tot de volgende leesronde

 23. Ik doe heel, heel, heel graag mee!! Ik hou van de Griekse mythologie, van de goden en van dit soort verhalen. Dit lijkt me dan ook een super leuk boek. Ik zou het echt heel leuk vinden om mee te kunnen doen en zo wat te kunnen oefenen met recensies schrijven. Ik ben een schrijver maar dat heb ik nog nooit eerder gedaan. En dit zou dan ook perfect zijn voor de eerste keer.

 24. Wat een geweldig idee! Toen ik jonger was had ik problemen met lezen. Nu niet meer en doe ik het graag. Ik verslind boek na boek. Dus ik doe graag mee! Ik heb weinig ervaring met het schrijven van recensies. Het is een uitdaging om andere mensen enthousiast te maken over lezen en boeken.

 25. Zoals jij Marjolein ben ik ook leesverslaafd! En er zijn zoveel mooie boeken..dus zeker zou ik ook hier graag aan mee willen doen!

 26. Wauw lijkt me super gaaf om mee te doen, wil dit boek al een tijd lezen en op deze manier zou ik het nu ook nog misschien kunnen doen. Lijkt me ook super om samen met een groep dit geweldige boek te gaan lezen en tussendoor te vertellen wat de meningen zijn. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat ik het boek voor volgend jaar kan lezen echt super gaaf dit. Nu maar heel hard gaan hopen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *