Nieuws in boekenland

Lieve lezers,

Vandaag is het weer tijd om jullie bij te praten over al het leuke nieuws in boekenland. Er is weer een hoop om over bij te kletsen. Na het lezen van dit artikel ben je weer helemaal op de hoogte.

Harry Potter and the chamber of secrets 
Yes!! Eindelijk is de 2e geïllustreerd editie er. Tijd om te bestellen zodat hij naast de andere kan gaan schitteren in de kast.

Momenteel is de prijs €35,99 vorig jaar heb ik deel 1 voor €20,99 gekocht dus ik wacht nog heel even af wat de prijs gaat doen.
Wat zijn jullie ervaringen met deze prijs?

 

NIEUWE THRILLER DAN BROWN VERSCHIJNT 26 SEPTEMBER 2017
Vier jaar na het overweldigende succes van Inferno verschijnt op 26 september 2017 bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff ORIGIN, de nieuwe thriller van Dan Brown, wederom met professor Robert Langdon in de hoofdrol. Het boek zal wereldwijd op dezelfde dag verschijnen.
Dan Brown weeft in ORIGIN wederom een mozaïek van codes, wetenschap, religie, geschiedenis, kunst en architectuur tot een razend spannende thriller. Robert Langdon raakt in dit nieuwe avontuur betrokken bij twee vraagstellingen die de mensheid al eeuwenlang het meest bezighouden en doet een wereldschokkende ontdekking.

Hier heb ik dus echt super super super veel zin in!! Een nieuwe Dan Brown betekend weer samen met mijn vader een boek lezen. (En natuurlijk een mini wedstrijd wie hem het eerste uit heeft)

KOMT ER NOG EEN NIEUWE TWILIGHT FILM?

De geruchten gaan dat er een vierde Twilight film komt. Patrick Wachberger, het voormalig hoofd van Lionsgate vertelde in een interview dat er wellicht nog een Twilight film onzin. Ookal zijn alle boeken al verfilmd. Hij zei: ‘It’s a possibility. Not a certainty but it’s a possibility. It’s about Stephenie. If she wants to tell a story related to those characters we’re here for her. Twilight was a game changer for everyone involved.’

Laten we nu allemaal hopen dat er meer aan komt!

FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM – FINAL TRAILER

Daar is hij dan de final trailer van deze nieuwe film. Ik ben heel benieuwd jullie ook? Koop het boek bij deze film hier.

 

Dat was hem weer voor deze keer.
Waar kijken jullie heel erg naar uit of welk nieuws mis ik in dit item? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *