Nieuws in Boekenland

Lieve lezers,

Het is al weer eventjes geleden dat ik jullie op de hoogte bracht van al het nieuws in boekenland. En inmiddels is er al weer zo veel gebeurd waarvan ik jullie graag op de hoogte breng dat ik niet langer kan wachten om ze met jullie te delen. Na het lezen van dit artikel ben je weer helemaal up to date.

Trailer Beauty and The Beast

Deze trailer die voor het eerst te zien was bij de Golden Globes vind ik echt geweldig. Ik ben totaal geen fan van Emma als Belle maar deze keer vind ik haar toch wel goed.

A Court of Thrones and Roses (Hof van doorns en rozen) word verfilmd!

Dit boek leent zich volledig om verfilmd te worden en ik kan dus ook nu al niet wachten op de film en welke acteurs de personages gaan spelen.

 

Shadowhunters

https://www.youtube.com/watch?v=gXmD2R0APUk

Inmiddels staan de eerste twee afleveringen van seizoen 2 op Netflix. Ik vind ze geweldig en het acteerwerk en de special effecten zijn stukken beter geworden. Het is dus weer smullen van een geheel nieuws seizoen.

Binnenkort verkrijgbaar:

Lost in a book
15672687_1376976262333698_8324967240115460837_n

Op dit boek kan ik echt niet wachten! Een verhaal over Belle die verloren raakt in haar boeken.
Zodra hij uit komt ga ik hem lezen en kunnen jullie de recensie na mijn vakantie verwachten.

 

Om welk nieuws staan jullie echt te springen?

Liefs, Marjolein

4 thoughts on “Nieuws in Boekenland

  1. Belle en het beest, dat is echt wel een nieuwsbericht wat me hier laat huppelen in huis ;). Ik ben wel heel benieuwd hoe Emma het zal doen als Belle. Het is een beetje een grijs muisje, in mijn ogen, opzicht wel een goede actrice, maar daardoor verwacht je niet snel iets wat sprankelt van haar. We zullen zien.

  2. Ik heb zo’n zin in Beauty and the Beast! Kan echt niet wachten om die film te zien. En dat laatste boek van Jennifer Donnelly trekt ook zeker mijn aandacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *