Nieuws in boekenland

Lieve lezers,

Er is weer een hoop aangekondigd in boekenland en er staat weer veel leuks te gebeuren. Vandaag neem ik je mee lang een aantal punten die je wat mij betreft niet mag missen.

Netflix komt met docu over Amanda Knox


Amanda Knox, misschien zegt haar naam je nog wel iets. Het meisje dat in Italië vast zat en werd beschuldigd van moord op haar huisgenote. Een hele poos geleden heb ik haar boek al gelezen en gerecenseerd. Lees die recensie nog even hier.
De eeuwige vraag die blijft gaan is of Amanda schuldig is of niet. Precies hierop heeft Netflix slim ingespeeld om een believers en een non-believers trailer te maken.

Een mooie quote van haar die nu al naar buiten is gebracht die ze zegt in de docu is : “That’s everyone’s nightmare. Either I’m a psychopaat in sheep’s clothing, or I am you. ” 

Amanda Knox is een paar dagen geleden ip premiere gegaan op het Toronto Film Festival en zal vanaf 30 september op Netflix te zien zijn.

 

YALBAL

Vrijdag 16 september is het zo ver. Het aller eerste YALBAL. De avond voor alle Young Adult lezers. Het YALBAL is onderdeel van Literatour de boekenweek voor jongeren.
Wil jij samen met een hele hoop andere lees fanaten genieten van een avond vol auteurs koop dan snel een kaartje.  Voor meer informatie kijk dan snel hier.

 

Harry Potter The Exhibition komt naar Utrecht


Eindelijk komt deze succesvolle tentoonstelling naar Nederland. En wel naar Utrecht. Van 11 februari t/m 30 juni kan je dus weer een heerlijke Harry Potter gekte verwachten. In deze tentoonstelling zijn decors te zien kostuums en nog veel meer uit alle acht de films.

Kaartjes zullen verkrijgbaar zijn vanaf €14,50. En zijn hier te koop.

 

De expositie is nu nog te zien in Brussel en dus binnenkort in Utrecht. Meer weten kijk snel op de site.

Schermafbeelding 2016-09-14 om 11.09.10

 

Julie kagawa komt naar nederland en belgie

Fans van Julie Kagawa kunnen hun hart ophalen! Net als vorig jaar komt deze geliefde YA auteur weer op bezoek in Nederland en België om haar boeken te signeren! Enkele boekhandels hebben er zelfs een compleet event omheen georganiseerd. Kijk op de website of facebookpagina van de betreffende boekhandel voor meer informatie!

Ik hoop zelf nog even aan te kunnen sluiten bij het speciale event bij Boekhandel Het verboden Rijk in Oosterhout.

 

Trailer fifty shades darker

Eindelijk is hij er. Ik moet zeggen dat ik hem persoonlijk echt geweldig vind en het boek nu het liefst weer ga lezen.

 

Wat vind jij echt top nieuws uit dit lijstje? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *