Boeken die al veel te lang op mijn wishlist staan

Lieve lezers,

Soms heb je van die boeken die je wil lezen en waar je elke keer weer mee in je handen staat maar je toch niet koopt. Zo heb ik redelijk wat van deze boeken. Maar waarom koop ik ze niet? Ik weet het eigenlijk niet, elke keer lijkt er wel weer iets anders mooiers te zijn.

Maar deze boeken verdienen eigenlijk ook een leuke kans. En daarom besloot ik als begin een lijstje te maken an deze boeken en ze met jullie te delen.

img_6717

Pretty little lairs
Rosewood is een typisch modelstadje met de gebruikelijke roddels en geheimen. Zo ook bij de vier middelbare school vriendinnen Aria, Spencer, Hanna en Emily. Aria heeft een affaire met haar leraar Engels, Spencer heeft een oogje op het lekkere vriendje van haar zus, Emily is dol op haar nieuwe vriendin Maya… meer dan dol zelfs, en Hanna gebruikt smerige trucjes om mooi te blijven. Maar de vier mooiste meisjes van Rosewood delen samen een nog veel duisterder geheim. En nu dreigt alles uit te komen. Een aantal jaar geleden verdween hun beste vriendin Alison en nu ontvangen ze opeens berichtjes van iemand die zich ‘A’ noemt, die dingen zegt die alleen Alison kon weten. Is Alison terug? Of is het iemand anders?

Dit boek staat echt al een eeuwigheid in mijn mandje op bol.com. Maar elke keer weer verwijder ik hem net voor ik weer wat ga bestellen en zet ik hem er daarna direct weer in..

 

Ik ben Pelgrim
Pelgrim is de codenaam van een man die niet bestaat. De geadopteerde zoon die uitgroeide tot een van de beste spionnen. De regisseur van een uiterst geheime eenheid binnen de Amerikaanse spionagedienst. Een man die, voordat hij van de aardbodem verdween, het ultieme boek schreef over forensisch onderzoek.
Het is datzelfde boek dat hem een jaar later in een obscuur hotel in Manhattan doet belanden, waar het lichaam van een onherkenbaar verminkte jonge vrouw is gevonden. Maar wat begint als een moordonderzoek zonder aanwijzingen, verandert in een zoektocht naar een onbekende vijand die een weerzinwekkend plan tot uitvoer wil brengen.

Dit  boek was altijd heel duur (maar nu niet meer) en is enorm dik. Hierdoor ben ik er altijd een beetje bang van, ookal zegt iederen dat hij geweldig is.

 

Verkikkerd
Lucy verheugt zich op een studententijd zonder haar ouders en hoogbegaafde zusje. Tot haar grote afschuw komt ze terecht op de campus, in een huis vol nerds.
Denk maar niet dat ze ook maar iets met haar huisgenoten te maken wil hebben!
Vooral niet met die lange, blonde jongen die twee kamers verderop woont. Waar kent ze hem toch van?
En waarom krijgt ze het zo warm van hem?
Ze valt toch zeker niet op nerds…

*Duikt weg* Ja, ik heb dit boek nog nooit gelezen. En er al 1000x mee in mijn handen gestaan. Maar elke keer denk ik dan weer aan  de stapel die ik nog moet lezen en leg ik hem toch maar weer terug.

 

Fangirl
Cath is fan van Simon Snow, maar zo zijn er wel meer. Het enige verschil is dat een Simon Snow-fan zijn voor Cath net zo veel betekent als kunnen ademen voor de rest van de mensheid. Als Cath niet over Simon Snow leest, in boeken waarin hij de hoofdpersoon is of op forums, dan schrijft ze fanfictie of verkleedt ze zich als een van de personages uit de films.Tot nu toe was haar tweelingzus Wren net zo gek op Simon Snow, maar nu ze gaan studeren is het fangirlen er voor Wren wel een beetje af. Cath zal nu dus alleen door haar veelal fictieve leven moeten gaan. Maar is ze daar wel klaar voor? Haar nieuwe kamergenoot Reagan is in ieder geval vastbesloten om Cath een handje te helpen. Samen trekken ze ten strijde tegen veeleisende docenten, manische ouders en sluimerende verliefdheden en komt Cath erachter dat nerd zijn eigenlijk wel heel cool is.

Dit boek wil ik al zo lang lezen, maar ik ben stiekem heel erg bang dat het tegen gaat vallen.

 

Dit was mijn lijsjte voor nu.
Welke boeken heb jij op je lijstje staan?

 

Liefs, Marjolein

 

2 thoughts on “Boeken die al veel te lang op mijn wishlist staan

  1. Ik vond Verkikkerd en Fangirl echt heel erg leuk om te lezen, snel doen dus, haha! Ik zou graag A Court of Thorns and Roses en The Jewel willen lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *