Boekhandel Grand Theatre

Lieve lezers,

Een aantal weken geleden kwam het grote nieuws naar buiten. Het Grand Theatre van Breda heeft eindelijk een nieuwe bestemming. Er komt een boekhandel en een horeca gelegenheid in. Dit is natuurlijk voor elke boekenliefhebber een groot feest. Het Theater gaat een flinke verbouwing krijgen en er komt een prachtige boekhandel in.
Omdat de feestdagen nu natuurlijk voor de deur staan heeft de initiatief nemer van deze boekhandel besloten om er tijdelijk een Pop-Up store van te maken. Dit zodat iedereen alvast een kijkje kon komen nemen aan de voet van de nieuwe boekhandel.

Gisteren was het dan zo ver, de eerste dag van deze Pop-Up store die later uit gaat groeien tot boekhandel. Ik ging een kijkje nemen om jullie alvast nieuwsgierig te maken naar deze super mooie nieuwe boekhandel in progres!

Bij binnenkomst zie je gelijk de karakteristieke sfeer van het pand. Voor de inwoners van Breda en omgeving Breda is het Grand inmiddels al een beetje geschiedenis. Ik weet nog dat ik vroeger hier kwam om de Star Wars films te bekijken. Toen der tijd was het een bioscoop.

Echter zie je nu nog wel heel goed dat het Pop-Up is. Het is zeker nog niet af maar het ziet er al wel heel erg mooi uit. Een van de personeelsleden maakte heel duidelijk dat het het heel mooi gaat worden. Na de feestdagen gaan ze flink aanpakken en word het een magische boekhandel.

Hieronder alvast een foto impressie voor jullie:

Dit is op de begaande grond. Het podium gaat ziezo behouden blijven wat ik heel erg mooi en bijzonder vind. Zo blijft het Theater deel van de boekhandel behouden.

Zie je jezelf hier boven op het balkon al lekker genieten van een heerlijk kopje thee en een lekker gebakje?

Onderstaande foto is een apart zaaltje boven waar je straks ook nog even heerlijk kan genieten van een kop koffie of thee.

Deze is foto is echt voor de omgeving Breda, het balkon. Daar wilde we vroeger allemaal wel even op staan.

En nog even terug naar het magische uitzicht in de zaal.

Het gehele pand is prachtig afgewerkt zoals je wel op de foto’s kan zien. Maar onderstaande foto is gewoon van het trappen gat.. Kijk eens hoe mooi…

 

Wie van jullie gaat binnenkort een kijkje nemen in deze Pop – Up store?

Overigens heeft deze boekhandel hele leuke prijsjes.

Ik ben aangenaam verrast over hoe de boekhandel er nu al uit ziet en kan niet wachten tot de grote opening!

Liefs, Marjolein

3 thoughts on “Boekhandel Grand Theatre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *