Goede voornemens 2017

Lieve lezers,

Bij een nieuw jaar horen ook nieuwe goede voornemens. Daarom besloot ik ook dit jaar weer goede voornemens te nemen met het blog. Vooral omdat het een paar dagen geleden zo leuk was om te zien dat ik onbewust een hele hoop van mijn goede voornemens gehaald had.

Horizon verbreden
Dit jaar zou ik heel graag mijn horizon verbreden qua lezen. Nu ook ik met het jaar natuurlijk ouder word en jullie als lezers een streeds bredere doelgroep worden vind ik het leuk om ook mijn grenzen eens te gaan verleggen. Zo leren we samen nieuwe genres en nieuwe boeken kennen.

40 boeken lezen
Omdat ik dit jaar mijn Reading Challenge niet gehaald heb doordat mijn jaar totaal anders werd dan ik had verwacht heb ik dit jaar mijn doel iets terug geschroeft. Ik zou dit jaar graag 40 boeken willen lezen. En dan wil ik kinderboeken niet mee tellen. Deze heb je namelijk vrij snel uit en vind ik niet eerlijk om mee te tellen. Hetzelfde geld voor stripboeken.

Meer Instagram foto’s
Graag zou ik ook dit jaar meer Instagram foto’s maken omdat ik daar enorm veel voldoening uit haal en vooral de geweldige reacties zeer leuk vind om te lezen.

Leestijd inplannen
Soms ga ik met al he werk en studeren volledig de mist in qua leestijd. Ik cijfer het lezen soms een beetje weg. Daarom wil ik proberen voor mezelf meer leestijd in te plannen zodat ik ook beter het doel van 40 boeken kan halen.

Events bezoeken
Door al deze drukte is ook het bezoeken van events er het laatste half jaar bij in geschoten. Ik mis alle leuke bloggers die ik op deze events ontmoet maar ook alle auteurs en uitgevers. En natuurlijk het schrijven van alle blogposts over al deze events.

 

 

Dit zijn mijn goede voornemens.
Waar hopen jullie op in 2017 op het blog? En wat zijn jullie goede voornemens?

Liefs, Marjolein

One thought on “Goede voornemens 2017

  1. Mooie goals voor 2017! Ik hoop dit jaar wat minder vaak ‘nee’ te hoeven zeggen tegen events. Ze zijn alleen vaak zo ver weg… En druk… En moneys… Zucht :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *