Win: Duizend Hoog

Lieve lezers,

Het nieuwe jaar is van start gegaan. We hebben in 2016 een hoop dingen mee gemaakt en we kijken waarschijnlijk terug naar een hoop hoogtepunten en enkele dieptepunten. Maar om het nieuwe jaar gelijk goed van start te gaan mag ik namens Uitgeverij Moon een exemplaar weg geven van hun prachtige nieuwe hit titel Duizend hoog. Maar bij een win-actie zo in het nieuwe jaar hoort natuurlijk ook een bijzondere uitdaging om dit boek te winnen.

img_2194

Over het boek:

In 2118 is New York de stad van innovatie en dromen. Iedereen wil iets, en iedereen heeft iets te verliezen. Maar dan springt een meisje van een duizend-verdiepingen-tellende toren in Manhattans Upper East Side. Haar dood brengt een schandaal aan het licht dat zowel de elite op de bovenste verdieping als de gewone bewoners van de laagste verdiepingen aangaat. In deze wereld wordt ‘wie hoog klimt kan laag vallen’ wel heel letterlijk…
Nu 2016 achter ons ligt hebben we een hele hoop mooie momenten om bij stil te staan. En ook dit boek zal je laten zien dat het belangrijk is om stil te staan bij alle mooie momenten in je leven.
Daarom heb ik voor dit boek een speciale win-actie bedacht.

Koop bij bol.com

 

WAT MOET JE DOEN:

 • Deel via social media een foto van jouw hoogtepunt van 2016. Hierbij kan je aan alles denken, iets waar je heel trots op bent, een prachtig moment in je leven. Of zelfs de hoogste berg waar jij vorig jaar op geweest bent.
 • Link deze post terug naar Serendipity Books met de Hashtag #DuizendHoogtepunten 
 • Je mag dit doen door een foto op Instagram te zetten of om hem onder de post over deze win-actie op Facebook te zetten. Of door de foto simpelweg te tweeten. De keuze is aan jou.
 • Laat ook hieronder nog even weten hieronder dat je mee gedaan hebt zodat ik je post eventueel nog kan opzoeken mocht ik hem gemist hebben.

Deze win-actie loopt t/m  10 januari 2017, de winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

Succes!

Liefs, Marjolein

 

Met speciale dank aan Uitgeverij Moon

17 thoughts on “Win: Duizend Hoog

 1. Ben erg benieuwd naar dit boek, er zijn altijd hoogtepunten elk jaar
  Dit jaar is dat de geboorte van mijn kleinzoon in maart en het huwelijk van mijn dochter in juli
  Tevens wordt mijn man in augustus 60 dus…..

 2. Hoi Marjolein,
  ik doe heel graag mee en heb een reactie incl foto onder het bericht van de win-actie op Facebook gezet 🙂 Ik begin vast met duimen 😉 Liefs Sandy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *