Jaar Wrap Up

Lieve lezers,

De laatste dag van het jaar is al weer aangebroken en het is tijd om het jaar af te gaan sluiten. Daarom vond ik het leuk om eens met jullie dit jaar op het blog door te nemen. Lees snel mee naar hoe dit jaar verlopen is.

img_2082

Book Club
Dit jaar zijn we van start gegaan met de Serendipity Books Book Club iets waar ik enorm trots op ben en waar we al prachtige successen mee hebben mogen behalen. Maar vooral heel erg veel gezelligheid. Ik heb hierdoor prachtige mensen leren kennen en enorm veel uren plezier gehad met mede lezers. In 2017 hoop ik hier dan ook zeker mee door te mogen gaan.

Bloggen
Ook dit jaar heb ik weer elke dag een artikel online kunnen zetten. Vooral het enthousiasme waarmee jullie elke dag trouw een artikel lezen waardeer ik enorm. Dit motiveert me om door te blijven gaan en te blijven genieten.

Instagram
Gisteren zagen jullie al The Nine Best Instagram foto’s. De foto’s die jullie het meeste geliked hebben. Maar wat zijn nu eigenlijk mijn eigen favorieten? De foto’s waar ik enorm trots op ben zijn deze:

 

Goede voornemens?
Laten we het ook nog even hebben over die goede voornemens voor dit jaar wat betreft het lezen. Die zijn niet echt helemaal gelukt. Zo is het me niet gelukt om 45 boeken dit jaar te lezen. Het exacte aantal moet ik nog even na tellen maar ik weet al wel dat ik het niet gehaald heb. Dit omdat mijn jaar totaal anders gelopen is dan ik verwacht/gehoopt had. Alle andere doelen kan ik vol trots zeggen dat ik deze gehaald heb. Ook al heb ik niet echt meer terug gekeken naar deze lijst tot mijn grote vreugde nu zie ik dat ik al deze doelen behaald heb. Dit geeft weer frisse moed voor volgend jaar.

Dank jullie wel
Ik wil jullie allemaal het liefst stuk voor stuk nog even bedanken voor weer een geweldig jaar vol liefde. Jullie maken deze blog tot wat hij mag zijn en vervullen mijn hart elke dag weer met warme. Het lezen is mijn passie maar het bloggen is door jullie een zeer gewaardeerde hobby geworden. Zonder jullie wat dit allemaal niet mogelijk. Heel veel dank hiervoor.

 

img_2083Ik wens jullie allemaal een prachtige jaarwisseling en een geweldig begin van 2017.

Ik hoop dat 2017 je heel veel magie mag brengen en heel veel vreugde, liefde en succes.

Ik ga nu heerlijk naar De Efteling om daar het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden.

 

Liefs, Marjolein

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *