Mijn boekenvoornemens voor 2016

Lieve lezers,

We zijn al weer een paar dagen van start met 2016. Daarom werd het eens tijd om goede voornemens te maken voor lezen/boeken/bloggen in 2016. Of ik ze waar ga maken dat hopen we maar. Want dat is het ding met goede voornemens, ze vliegen te snel uit het raam. Maar ik ga mijn best doen.

 1. 45 boeken lezen
  Misschien heb je het al gezien op mijn privé Goodreads, ik wil dit jaar 45 boeken lezen.
  Voor sommige zal dit heel makkelijk zijn. Maar voor mij is het een echte uitdaging met alle bezigheden die ik naast bloggen en lezen nog heb.
  Kinderboeken tel ik niet mee want die kan je er makkelijk 50 op een dag lezen. 

 2. Meer Fantasy gaan lezen
  Aan het einde van 2015 ging het allemaal kriebelen door het boek Ontworteld om meer Fantasy te gaan lezen. Dit hoop ik zeker door te gaan zetten in 2016.
 3. Iets organiseren
  Er borrelen een aantal ideeën in mijn hoofd om iets leuks in-real-life te gaan organiseren. Het is nu even ideeën uitwerken en hopelijk gaan realiseren.
 4. Meer recensies schrijven
  Dit gaat natuurlijk ook gepaard aan mijn reading challenge. Hoe meer boeken ik lees hoe meer recensies ik jullie kan bieden.
 5. Meer kritische stukken schrijven
  Ik merk dat jullie het enorm waarderen als ik kritisch ben. Natuurlijk ben ik dat in recensies altijd maar ik wil ook meer gaan vertellen over hoe het er soms echt aantoe gaat achter de blog.
 6. Terug naar de basis
  Ik merk dat het in boekbloggerswereld te veel begint te draaien om naar welke events je gaat welke feestjes je bezoekt en niet meer om de boeken die je lees of het plezier in het schrijven. Ik wil dit voor mezelf wat meer gaan stabiliseren. Ik wil jullie blijven voorzien van goede recensies maar ook de leuke feestjes bezoeken.

Natuurlijk zal ik zelf verder door blijven gaan met win-acties en alle vaste items op de blog. Vooral naar het organiseren van iets kijk ik heel erg uit.

Wat zijn jullie leesvoornemens van 2016? 

Liefs, Marjolein

 

6 thoughts on “Mijn boekenvoornemens voor 2016

 1. Leuke voornemens! Gaat je vast lukken hoor! 🙂
  Ik wil minimaal 12 boeken lezen dit jaar. Dat klinkt weinig hé haha, maar met werk en een kind schiet het er zo bij in. Nu met mijn Kindle is het wel een stuk makkelijker gelukkig! 😀

 2. Mooie voornemens. Dit jaar hoop ik 50 boeken te lezen. Boeken in diverse categorieën, zo ook boeken waar ik wat van kan leren, leren over mezelf of over iets anders. Voor mijn blog wil ik de recensies beter gaan schrijven ik merk soms dat het wel uitgebreider mag maar dat ligt soms ook aan het boek.

  Succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *