Happy New Year + Boeken Must Haves

Lieve lezers,

Ik wil jullie allereerst een Gelukkig Nieuwjaar wensen.
Ik hoop dat 2017 voor jullie een jaar vol boeken, liefde en magie mag worden. Ik hoop dat jullie de successen kunnen behalen waar jullie zo naar verlangen. Dat je gezond mag blijven en dat je stapel aan boeken mag groeien en groeien. En natuurlijk ook heel erg veel leestijd.

Maar om dit jaar goed te beginnen zijn natuurlijk ook de Boeken Must Haves weer aan de orde. Daarom neem ik jullie vandaag mee door de eerste Boeken Must Haves van 2017.

img_2150

Creëer Magie
‘It’s not the magic that makes it work; it’s the way we work that makes it magic.’
Het geheim om magie te creëren in je werk, bedrijf en je leven is verrassend eenvoudig: toon leiderschap waarmee je werknemers inspireert, je klanten positief verrast en goede resultaten behaalt. 
Lee Cockerell weet als voormalig vicepresident van Walt Disney World® als geen ander hoe dit moet. Iedere bezoeker van Walt Disney moet immers een sprookjesachtige ervaring krijgen, elke dag opnieuw. 
In Creëer magie deelt hij zijn leiderschapsstrategieën die hij zelf heeft toegepast. En het mooie is, iedereen kan ze doen, of je nu zelfstandig ondernemer bent of manager bij een multinational. Hij laat zien hoe je kwaliteit, moed en karakter, enthousiasme en integriteit kunt integreren in je werkomgeving. Dit levert verrassende resultaten op. 

Wil jij in 2017 succesvoller worden op het werk of in je studie. Dit boek gaat je goed op weg helpen. Met natuurlijk een vleugje Disney Magie.

 

Blond Amsterdam Mok
Met deze Blond Amsterdam ‘Time to Relax’ grote mok kun je helemaal tot jezelf komen. Zeer makkelijk in gebruik door zijn magnetron-, oven en vaatwasserbestendigheid. Vervaardigd uit stevig aardewerk en voorzien van een print op een overwegend blauwe achtergrond. Hoogte: 11 cm. Diameter: 9 cm.

Mijn lievelingsmok. Als ik alleen al deze mok zie krijg ik zin om uren te gaan lezen met een heerlijk grote mok thee. Een boek en een dekentje er bij en ik ben uren zoet.

 

Liever met Lef
In ‘Liever met lef’ inspireert blogger Dagmar Valerie je om positief in het leven te staan en altijd te blijven dromen. Haar eigen levensverhaal is hierin de rode draad. Het leven voor de volle 100% leven, hoe doe je dat? Niet alleen door je hart te volgen, maar ook door kwetsbaar te zijn, positief te denken en door te zetten. Met motiverende quotes, leuke lijstjes en fijne tips om niet alleen te dromen, maar vooral ook te doen. Wat staat er op jouw bucketlist? Volg je hart en maak je dromen waar, leef met lef!

Ik ben helemaal fan van dit boek en raad het iedereen dan ook zeker aan om zijn jaar mee van start te gaan. Lees de recensie over dit boek hier.

.

E-Reader
Natuurlijke leeservaring
Met de Kobo Aura lees je net zo comfortabel als een papieren boek. Het 6 inch (15,24cm) scherm is een touchscreen dat je met 1 of 2 vingers kunt aanraken. Door de resolutie van 1024 x 758 met 212 dpi (212 puntjes per inch) worden de letters op natuurlijke wijze weergegeven alsof de letters gedrukt zijn op het scherm.

Er is niets fijner dan een ereader om duizenden boeken in je handtas te hebben. De perfecte aankoop voor 2017 is dan ook een e-reader. Door het ingebouwde licht kun je heerlijk lang doorlezen en je hebt zo duizenden boeken in je tas zitten die je op elk gewenst moment kan raadplegen. (Tussen alle verplichtingen door dus even lekker lezen) Lees mijn recensie van de Kobo Glo HD nog even hier.

De verborgen Universiteit (serie)
Als de negentienjarige Alexa Westerhof een semester aan een kleine Londense universiteit gaat studeren, ontdekt ze al snel dat het gotische gebouw geheimen herbergt, geheimen die ook haar leven voorgoed zullen veranderen. Een dramatische gebeurtenis op de campus brengt haar in contact met magi, mensen met bijzondere krachten, waar ze zelf ook over blijkt te beschikken. Terwijl ze colleges volgt en van het studentenleven geniet, bestudeert ze in het geheim magie en leert haar krachten ontwikkelen. Ze ontdekt dat Londen vol geheime plekken zit, van verborgen kelders en kroegen tot spookmetrostations, en het wordt haar vooral duidelijk dat ze tegenover de buitenwereld niets mag loslaten over deze wereld.
Intussen gebeuren er raadselachtige dingen; als eerst een docent en daarna haar huisgenote, het dromerige goth-meisje Rain, ten prooi vallen aan een onverklaarbare bewusteloosheid, gaat ze op onderzoek uit. Iemand houdt haar in de gaten, maar wie — en waarom?

Een van mijn lievelingsboeken. Binnenkort verschijnt de recensie over de gehele serie op de site

 

Bookmark set van 6
De mooiste boekenleggers die ik ooit heb gehad. Het voordeel van deze is dat je zelf kan uitzoeken welke 6 je wil en er geen verplichte setjes zijn. Optimaal genieten bij het lezen en ze zijn ook nog een prachtig en heerlijk stevig.

Kijk vooral ook even op mijn Instagram om van deze mooie boekenleggers te genieten.

 

Dat was hem weer voor deze maand.

 

Laat 2017 een jaar zijn waarin al je dromen mogen uitkomen. (En je heel veel boeken mag lezen)

happy-new-year

 

Welke items wil jij echt hebben om dit jaar goed mee van start te gaan?

Liefs, Marjolein

One thought on “Happy New Year + Boeken Must Haves

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *