Stacking The Shelves week 52 – 2016

Lieve lezer,

Het nieuwe jaar is van start gegaan maar de laatste Stacking The Shelves van 2016 moest natuurlijk nog komen. Vandaag kunnen jullie zien wat ik in de laatse week van 2016 aan mijn boekenkast heb mogen toevoegen.

img_2168

De Romantische Komedie 
Stephanie Coorevits is het beu dat het in boeken, liedjes en bladen alleen maar gaat over soulmates, de prins(es) op het witte paard en de zoektocht naar die éne die je leven compleet maakt. Hoog tijd voor een reality check, vindt ze. Haar ervaring is dat we allemaal gewoon mensen zijn en in onze alledaagse liefde ruziën over wie de meeste plaats in bed inneemt of over wiens beurt het is om te dweilen. Stephanie beschrijft met milde ironie en spitse zelfrelativering hoe het er volgens haar écht aan toegaat in een relatie. Met ‘De romantische komedie’ wil ze een soort troostende handleiding brengen voor mensen die het beu zijn om te streven naar onhaalbare idealen en die hun ‘saaie normaalheid’ helemaal willen omarmen.

De eerste bladzijde van dit boek heb ik al gelezen. En ik moest zo hard lachen dat ik het zelfs voorgelezen heb want deze bladzijde zou zo een passage uit mijn leven kunnen zijn.

 

Dat was hem door deze week. Heel kort en krachtig maar wel een prima manier om de laatste week van het jaar af te sluiten.
Ik kijk nu al enorm uit naar alle nieuwe boeken in 2017

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *