New In! Boekenleggers

Lieve lezers,

Een tijdje geleden zat ik wat rond te surfen op het web voor de nieuwe Boeken Must Haves. Zo kwam ik de Etsy Shop tegen van Jessie Miles In the Daylight. Mijn hemel wat maakt deze dame prachtige artikelen en dus ook boekenleggers echt wauw!

Alle boekenleggers

Ik trok de stoute schoenen aan en vroeg deze dame of ik haar boekenleggers mocht promoten op mijn blog. Er kwam al snel antwoord met dat ze dat heel graag zou willen. Zo gezegd zo gedaan en zat ik dagen te wachten op een pakketje uit Australië!!

envelope

De boekenleggers kwamen binnen in een prachtige en leuke envelop. Zo leuk heb ik nog nooit iets ontvangen.
De boekenleggers zijn zo enorm mooi dat ze een plekje in de Boeken Must Haves van mei verdienen maar nu gewoon al een eigen plekje op deze site.

Want zeg nu zelf van al dit moois gaat je boekenhart sneller kloppen.

Daarom hieronder nog eens uitgelicht welke boekenleggers deze dame allemaal voor ons maakt en te koop heeft in haar Etsy Shop.

 

boekenleggers 1

Mijn persoonlijke favoriet. You Fell asleep here. Want zeg nu zelf we hebben allemaal dat we in slaap vallen met een boek. En zo word je in de ochtend toch lachend wakker als je boekenlegger je er nog eens op wijst.

boekenleggers 2

Prachtige teksten die me direct in het hart raken. Maar ook een mooie mysterieuze boekenlegger die je altijd overal voor kunt gebruiken.

Boekenleggers 3

Kijk gewoon hoe prachtig deze tekeningen zijn! Ze matchen precies wat ik bedoel en hoe ik me voel als ik een boek lees.

Boekenleggers 4

Alleen maar tekst die helemaal waar is. En dan ook nog eens ene mooie fleurige boekenlegger die heerlijk fris en vrolijk is.

boekenleggers 5

Nog meer prachtige teksten en prachtige tekeningen. Vooral de And so the adventure begins vind ik prachtig want hij laat zien dat je een boek je een avontuur brengt en je op plaatsen brengt waar je nog nooit bent geweest.

Schermafbeelding 2016-04-06 om 15.51.35

Neem vooral ook even een kijkje op de site van In The Dayllght. Ik kan echt uren kijken naar deze site zo mooi dat alles is.

Ook nog een super leuks is dat je de boekenleggers per 6 stuks kan kopen en je zelf mag aangeven welke 6 je wil!! Nog leuker ze zijn maar €8,55 per set!

Ben vooral niet bang om bij deze dame te bestellen ze staat over de hele wereld goed aangeschreven maakt prachtige dingen en heeft super snelle verzending!

 

Ik ben nu al op en top aan het genieten van deze boekenleggers en jullie op Instagram aan het stalken met mooie foto’s van al deze boekenleggers.

IMG_7844                              IMG_1011

Welke boekenlegger moeten jullie echt hebben? 

Liefs, Marjolein

12 thoughts on “New In! Boekenleggers

  1. Die zien er inderdaad heel erg mooi uit. Leuke teksten ook. Sowieso kunnen verschillende Etsy winkeltjes me veel te gemakkelijk overtuigen om een aanslag te plegen op mijn portemonnee :’)

  2. Wauw ze zien er echt prachtig uit! Die zou ik ook wel willen hebben. Ik heb nog nooit iets bij Etsy besteld, maar misschien dat ik dat toch maar eens moet gaan doen.

    1. Redelijk dik dus behoorlijk stevig. Het is echt stevig papier/dun karton. Heel gebruiksvriendelijk dus alleen niet glad. Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *