Mijn favoriete Instagram foto’s van Serendipity Books

Lieve lezers,

Zoals jullie weten ben ik dol op Instagram en is het voor mij elke dag een leuke uitdaging om weer een nieuwe mooie foto online te zetten. Het liefst zelfs 3!! per dag.
Maar wat zijn nu eigenlijk mijn favoriete foto’s? Je leest het vandaag in deze blogpost.

Schermafbeelding 2016-04-05 om 11.47.42

Laten we beginnen met van oud naar nieuw.

Schermafbeelding 2016-04-05 om 11.44.04

Deze foto was mijn eerste Yes foto als in deze vind ik Instagram perfect. Ik zag deze mooie bos bloemen op tafel staan en dacht bingo. Ik schoot de foto eigelijk in één keer goed en was dan ook zo blij hem op Instagram te mogen zetten.

Schermafbeelding 2016-04-05 om 11.40.15

Deze foto schoot ik tijdens het spelen met mijn net spik splinter nieuwe Cannon camera. De originele foto is een stuk groter maar dit is een ingezoomd stuk uit de foto. Met de vervaging en de kleuren vind ik het nog altijd een hele mooie foto.

Schermafbeelding 2016-04-05 om 11.39.14

Ook deze foto was weer en echte spontane foto. Al deze boeken had ik nodig voor een artikel en het leek me leuk om een foto te maken met al deze boeken samen. Zonnebril er bij en ook toen stond er weer een prachtige vaas met bloemen op tafel. Hop deze er bij op de foto en dat paste perfect!

Schermafbeelding 2016-04-05 om 11.37.26

Deze foto maakt ik nog niet zo lang geleden (dat is ook wel te zien) op het event van Hof van Doorns en rozen. Deze foto was letterlijk een snapshot. Ik liep in een behoorlijke vaart richting het kasteel (want we waren aan de late kan) en vond het kasteel er zo mooi bij liggen in het zonnetje dat ik snel met mijn iphone deze foto schoot.

Schermafbeelding 2016-04-05 om 11.36.53

Deze foto schoot ik tijdens demente zonnestraaltjes. Ik liep de tuin in en zag dat de crocussen al boven de grond stonden. Dit boek kwam net binnen en ik dacht laat ik eens kijken of ik er een leuke foto mee kan maken. En ja hoor dat lukte. Dit was de 1e foto die ik schoot.

Schermafbeelding 2016-04-05 om 11.36.21

Deze foto is nog piepjong. Maar op dit moment is dit echt een van mijn favorieten. Ik heb namelijk van een Australische dame prachtige boekenleggers gekregen waar ik echt helemaal verliefd op ben! Daar moest ik natuurlijk mooie foto’s van maken.

 

Ik vond het heel erg leuk om eens terug mijn eigen Instagram feed in te duiken en vooral te zien wat voor een verandering aan foto’s ik heb doorgemaakt in de afgelopen 2 jaar!

Welke foto vinden jullie het mooist? 

Liefs, Marjolein

2 thoughts on “Mijn favoriete Instagram foto’s van Serendipity Books

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *