Nieuw in December

Lieve lezers,

December is al weer even van start gegaan. Het is de maand vol feestdagen kerstgedachten en gezellig samen zijn. Maar ook de maand waar je eindelijk je hart kunt ophalen en heerlijk boeken kunt vragen en cadeau kunt geven.
Ook de uitgevers weten dit natuurlijk en daarom zijn er deze maand weer een hoop nieuwe boeken uitgekomen.
Daarom maakte ik een klein overzichtje met een aantal boeken die deze maand gaan verschijnen.

Kerstdagen
Magie is een hoofdingrediënt in het speelse, vindingrijke oeuvre van Jeanette Winterson, en nu laat ze haar fantasie de vrije loop in twaalf (plus één) betoverende (kerst)verhalen voor de donkere, koude avonden. In een afgelegenvictoriaans huis aan zee, tijdens de langste nacht van het jaar, hoort de eenzame logé mysterieuze geluiden op zolder. Een vrouw met een gebroken hart wordt getroost door een filosofische fee met een kerstboom op haar hoofd. Een ezel geeft zijn bijzondere visie op het verhaal van de geboorte van Jezus. En in het laatste verhaal vertelt Winterson over haar eigen bijzondere kerstherinneringen. Of ze nou heidens of Bijbels of gothic of autobiografisch zijn, de verhalen in Kerstdagen zullen onze kinderlijke verbazing over en geloof in de kerst opnieuwaanwakkeren. Twaalf verhalen plus één plus open haard plus kopje thee = de perfecte winteravond.

 

Fallen (Filmeditie)
Wat als de persoon voor wie je voorbestemd bent nooit de JOUWE kan worden? 
Vanaf de allereerste schooldag trekt de mysterieuze, onweerstaanbaar aantrekkelijke en afstandelijke Daniël Grigori de aandacht van Luce Price. Hij komt haar akelig bekend voor en is haar enige afleiding op een plek waar mobieltjes verboden zijn en camera’s elke beweging waarnemen. Daniël laat heel duidelijk merken dat hij niets met Luce te maken wil hebben, maar ze kan hem niet negeren. Als een magneet wordt ze naar hem toe gezogen en ze is vastberaden om te ontdekken wat Daniël wanhopig geheim probeert te houden… ook al betekent het haar dood. Fallen is een gevaarlijke pageturner en het ultieme liefdesverhaal.

 Prim
Alleen aan de bruisende rivier heeft Anna het gevoel zichzelf te kunnen zijn. Daar ontmoet ze Prim, een mysterieus en intrigerend meisje, dat een groot geheim bij zich draagt. Anna kan niet zomaar afscheid van haar nemen. Maar dan kruisen twee jongens hun pad, en alles loopt anders dan ze wilde. Wanneer de politie voor de deur staat, wordt hun prille vriendschap sterk op de proef gesteld.
Een indringende roman over vriendschap en geheimen. Een boek dat met elke bladzijde dieper onder je huid kruipt.

Kus me dan
Hij is niet op zoek naar liefde. Hij is niet eens op zoek naar seks… Dus waarom is weerstand bieden aan de zuidelijke charmes van Vivian het moeilijkste wat hij ooit heeft gedaan

Bestsellerauteur Gibson staat garant voor onvervalste romantiek.

 

 

 

Op het spel
Dallas Cole heeft een hekel aan football. Haar vader is footballtrainer dus haar hele leven staat in het teken van de sport. Ze is blij als ze kan gaan studeren en even van de sport verlost zal zijn. Dan vertelt haar vader dat hij een nieuwe baan heeft: als trainer van het team van de universiteit waar zij aan gaat studeren. Dallas baalt als een stekker en probeert haar vader en zijn team zoveel mogelijk te vermijden.
Op een feestje ontmoet ze Carson. De vonk slaat gelijk over. Dallas weet echter niet dat Carson in het footballteam zit. En Carson weet niet dat hij verliefd aan het worden is op de dochter van zijn strenge coach…

 

Naar welk boek kijk jij uit of welke mist er echt op deze lijst?

Liefs, Marjolein

3 thoughts on “Nieuw in December

  1. Ik heb Fallen gelezen en ik heb net deel 4 binnen. Ik moest even wennen op welke manier het boek werd geschreven, maar wat een fantastisch boek. Toen ik zag dat er een film van was, flipte ik helemaal. Geweldig!! Film is ook heel goed gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *