Nieuwe bloggers om in de gaten te houden

Lieve lezers,

Het aantal blogs springt als paddenstoelen uit de grond. Ondanks dat ik bijna nooit andermans blogs lees kom ik zo hier en daar blogs tegen waarop ik gelijk heel trots ben. Dit zijn bloggers die echt hun eigen stem en mening laten horen. Hun eigen persoonlijkheid leggen in hun blog en daarom voor mij gelijk waardevolle bloggers zijn.
Omdat ik deze bloggers die durven graag eens in het zonnetje wil zetten en een steuntje in de rug wil geven vertel ik vandaag welke bloggers dit (tot op heden) zijn.

coffee-1128136_960_720

Rusteloze dagdromen
Ook een nog heel erg nieuwe blog. Maar deze blog inspireerde me tot dit artikel. Deze dame pakt het niet alleen direct goed aan. (Zie haar prachtige layout) Maar ze laat ook gelijk haar eigen stem horen. Ze is niet bang om haar kritische eerlijke mening te geven. En dat is precies wat we nodig hebben onder de bloggers. Mensen die uniek zijn, en die durven te zeggen wat ze vinden. Dat heeft deze dame helemaal in haar vingers. Dat is ook de reden waarom haar blog me gelijk trok. Ik ben heel erg benieuwd hoe deze dame zich nog gaat ontwikkelen.
Ik blijf haar in de gaten houden.

Live the book life
Deze blog bestaat al iets langer maar is pas nieuw leven in geblazen. Waarom dan toch deze blog? Omdat ik aan alles zie dat er liefde en moeite in gestoken word. De recensies zijn helder en volledig. Ook zie je dat er hard gewekt word om vooruit gang te maken door middel van foto’s. Dit alles beloofd veel goeds te worden.

PagesofSimone
Een echt nog heel heel erg nieuwe blog (1 week). Maar deze dame heeft in haar leven al heel wat stappen en bruggen overwonnen. Daarom weet ik zeker dat zij haar ziel en zaligheid in deze blog gaat leggen en tot iets heel moois gaat uitgroeien.
Ook leuk haar eerste win-actie staat net online!

A life with books
Een blog van een paar maandjes oude met toch al een behoorlijk volgers aantal. Maar omdat ook deze blog een heerlijk uitgesproken eigen mening heeft. Vooral ook leuk aan deze blog is dat het niet alleen maar recensies zijn maar ook leuke unboxing en andere artikelen.

 

Ik heb na mijn oproepje voor nieuwe blogs ongelofelijk veel blogs toegezonden gekregen. Met gelukkig een paar die ik al in het lijstje had staan. Ik blijf degene die nu niet op deze lijst staan in de gaten houden en misschien zie jij jezelf dan wel terug op de volgende lijst. (Anders word het een hele lange lijst nu)

Dit zijn bloggers die in mijn ogen de moeite waard zijn om in de gaten te gaan houden.

Welke bloggers wil jij me nog graag tippen? Laat het weten in de comments.

Liefs, Marjolein

2 thoughts on “Nieuwe bloggers om in de gaten te houden

  1. Hi Marjolijn, ken je Ogma al? Wij zijn een stoer, best een beetje eugenwijs blog over boeken waar je net wat meer moeite voor moet doen. Niet omdat de kost zo zwaar is, maar omdat we de boeken tegenkomen in Little Free Libraries, kringloopwinkels enzo. Leuk als je komt kijken!
    Groetjes, Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *