Notebooks wat er mee te doen?

Lieve lezers,

Heb jij net zo’n notebook verslaving als ik heb? Ik kan geen notebookje laten liggen in de winkel en zie elke week wel weer mooie nieuwe.

Heb jij net zo eens verslaving als ik maar liggen ze overal leeg dan heb ik vandaag een lijstje vol tips voor je met wat je er mee kunt doen.

img_6099

Quote boekje
Ik ben dol op mooie quotes uit boeken. Voorheen maakte ik er een foto van maar die raakte dan kwijt in de berg foto’s op mijn telefoon.  Nu heb ik een boekje voor alle quotes en zo kan ik ze ook nog eens terug lezen en weet ik precies uit welk boek deze quote kwam.

Nog te lezen boekje
Dit is wel voor de mensen die er tegen kunnen om zo een boekje vol te schrijven met boeken die ze nog te lezen hebben. Want ik denk dat we allemaal nog een berg boeken in onze kast hebben liggen die we nog niet gelezen hebben. Je moet dus wel een beetje kunnen tegen de druk die dit boekje met zich mee kan brengen.

Wish list boekje
Heb jij ook een eindeloze wishlist maar weet je nooit wat je moet vragen als iemand je vraagt welk boek je wil. Dan is dit boekje ideaal voor jou, je kan namelijk opschrijven welke boeken je echt nog wil. En als je ze hebt natuurlijk ook afvinken en zo zie je langzaam aan je wens werkelijkheid worden. Persoonlijk vind ik het ook leuk om na het lezen er even bij te zetten hoe veel sterren ik het boek heb gegeven.

Hersenspinsels
Dit is voor iedereen maar een beetje extra ook voor de bloggers en schrijvers onder ons. Heb jij ook altijd ineens hersenspinsels op onhandige momenten. Zorg dat je dit boekje altijd in je tas hebt zitten. Ook voor iedereen voor de andere boekjes. Alles kun je hier in opschrijven en het is de bedoeling dat dit boekje een rommeltje word.  Zo vergeet je nooit meer iets en heb je het ook van je af kunnen schrijven.

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer opties voor leuke boekjes maar laten we het vandaag even bij deze houden.
Succes met het creëren van deze boekjes.

 

Liefs, Marjolein

One thought on “Notebooks wat er mee te doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *