Roze boeken voor borstkanker awareness

Lieve lezers,

Het is weer oktober en daarom wil ik ook dit jaar weer via mijn blog mijn steun betuigen aan alle mensen die te maken hebben met borstkanker. Zowel persoonlijk als in hun omgeving.

Deze verschrikkelijke ziekte treft jaarlijks veel te veel vrouwen maar ook zeker mannen. In oktober zie je mij daarom ook altijd met een Pink Ribbon armband om lopen. Daarmee steun ik dit doel en vraag ik ook aandacht voor dit onderwerp. Het gaat namelijk niet alleen om het doneren aan de stichting maar ook om aandacht te vragen voor dit probleem. Veel vrouwen herkennen namelijk te laat de symptomen van borstkanker.

img_8601

Ook dit jaar ben ik weer de boekenkast in gedoken om een aantal van mijn favoriete roze boeken naar boven te halen. Dit alles om ook via onze boekenliefde een beetje extra stil te staan bij alle mensen die getroffen worden door deze verschrikkelijke ziekte.

Daarom wil ik jullie graag ook vragen om je boekenkast in te duiken en op zoek te gaan naar roze boeken. Zet ze op de foto en deel ze met elkaar op de social media kanalen. Met de #RozeBoekenAwareness
Zo steken we de mensen met deze ziekte een hart onder de riem en maken we iedereen op een mooie en leuke manier extra bewust van deze ziekte. Zo kunnen we misschien wel iemand behoeden voor de ernstige gevolgen door deze persoon er op tijd bij te laten zijn.

Duik dus snel je kast in en ik ben heel erg benieuwd naar jullie prachtige roze boeken.

De komende tijd zal ik de mooiste en leukste foto’s verzamelen en hier op de blog publiceren.

Ps. Ja dit zijn echte rozen op de foto gedoopt in roze chocolade met snoepjes er op.

Liefs, Marjolein

One thought on “Roze boeken voor borstkanker awareness

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *