Personal: Mijn maand in foto’s

Lieve lezers,

Vanuit steeds meer van jullie begin ik te merken dat jullie meer willen weten over de persoon achter de ze blog. Daarom heb ik besloten om eens per maand een update in foto’s te doen van mijn leven.

In dit item wil ik jullie door middel van foto’s leuke dingen in mijn leven laten zien die ik de afgelopen maand heb gedaan. Kijk snel mee naar hoe deze maand verlopen is.

img_5545

img_5426Weekendje weg
Halverwege maart ben ik lekker een weekendje weg geweest naar Landal Mooi Zutendaal. Een heerlijk Landalpark dicht bij Maastricht en super dicht bij outlet MaasMechelen. En daar heb ik mezelf dan ook beloond met mijn 2e Michael Kors tas. De eerste kocht ik een paar weken eerder in Amerika en mijn 2e heb ik nu ook eigelijk binnen.
Het huisje zelf was heerlijk en aan alle kanten geweldig om foto’s te maken.

 

iPad
Al heel lang was ik aan het kijken naar een nieuwe iPad. En daar stond ik dan in de MediaMarkt weer te twijfelen zal ik hem kopen of niet. Hij was nu gigantisch in de aanbieding omdat de nieuwe iPad er aan kwam. En daarom besloot ik toch maar hem te kopen. Ik ben na veel dubben toch gegaan voor de gold kleur.  En ik ben inmiddels super blij met deze iPad want zo kan ik heerlijk overal Netflix kijken enz. Ook pdf’s lezen is op de iPad veel fijner en gemakkelijker.

img_5545

 

img_5303Antwerpen
Totaal spontaan reden we afgelopen maand ook naar Antwerpen om even te winkelen. Antwerpen is een van mijn favoriete steden en ik ben dan ook altijd enorm blij om daar te zijn. Even lunchen op de groenplaats een Starbucks er bij en lekker winkelen op de Mer.

Ga jij ook wel eens naar Antwerpen om te winkelen?

 

 

Netflix
Deze maand heb ik echt een belachelijke hoeveelheid Netflix gekeken. Vooral Good Witch en het kijken van de laatste 2 afleveringen ben ik enorm aan het uitstellen.  Zeker nu ik de nieuwe iPad heb met een groot scherm en lekker lichtgewicht is Netflix kijken in bed echt een van mijn favoriete hobby’s.

img_5546

 

Veel nieuwe boeken
Ik kocht en ik kreeg de afgelopen maand heel veel boeken. Je hebt ze al kunnen zien in de Stacking the Shelves maar zo allemaal naast elkaar geeft echt een verbluffend effect. Het is vooral leuk om te zien welke ik deze maand allemaal al gelezen heb.

fullsizerender img_5661 img_5503 img_5327 img_5173

 

Favoriete artikel van deze maand
Omdat dit item nieuw is wil ik er ook een vaste factor in zetten. En dat is mijn favoriete artikel van  deze maand.
Deze maand is dat zonder enige twijfel het artikel over Beauty and the Beast boeken. Helaas ben ik zelf nog altijd aan het wachten op 1 titel.
Lees het artikel van deze boeken nog even hier. 
img_5703

 

Ik ben heel benieuwd wat deze maand in foto’s elke maand gaat brengen en of jullie het leuk gaan vinden.

Laat dus vooral achter in de reacties of je het leuk vind om dit artikel te lezen of niet.

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *