Bitterzoet – Jennifer L. Armentrout

Lieve lezers,

Voor uitgeverij Z&K mag ik mee doen met de blogtour van Storm and Fury (13 Februari staat mijn recensie online). De Spin-off van de Dark Elements serie. Gisteren heb ik Storm and Fury uitgelezen en gelijktijdig kreeg ik de nieuwe uitgave van de Dark Elements serie binnen. Deze had ik nog niet gelezen, aangezien ik zo laaiend enthousiast ben over Storm and Fury heb ik gisteren al deel 0,5 uitgelezen van de Dark Elements serie.

Titel: Bitterzoet
Auteur: Jennifer L. Armenstrout
Verschenen:  Januari 2021
Pagina’s: 127
Uitgever: Z&K

Dez en Jasmine waren onafscheidelijk. Hij was haar beste vriend, haar soulmate, met wie ze samen opgroeide en door wie ze leerde wat het betekent om een wachter te zijn – om demonen te bestrijden en de balans te bewaren tussen goed en kwaad. Maar toen verdween Dez plotseling. Nu, drie jaar later en tien keer knapper, is hij opeens terug en hij wil de draad met Jasmine weer oppakken. Maar durft zij dat risico nog wel te nemen? Dez krijgt zeven dagen om haar vertrouwen terug te winnen. Zeven dagen om haar hart te veroveren – of het opnieuw in duizend stukken te breken… 

Zoals jullie kunnen zien is dit verhaal een Novelle. Daarom is het deel 0,5 op dit moment denk ik dat je prima bij dit deel kan beginnen al zeggen sommige dat het mooier is om het na deel 3 te lezen. (Zo is hij verschenen) Hier kan ik helaas (nog) geen antwoord op geven.
De cover is enorm mooi en ik heb er echt vaker dan normaal naar gekeken, het kleurverloop in combinatie met de glanzende cover maakt het extra mooi. Het lettertype is prettig en maakt dat het makkelijk weg leest.

Bitterzoet is een klein avontuur dat zich afspeelt voor de Dark Elements serie, waarin je meer te zien krijgt van 2 side personages. Het verhaal is vol liefde, passie en emoties. Eigenlijk was dit verhaal te kort en had het zo nog een boek van 300 pagina’s mogen zijn. Want Dez en Jas hebben vast nog veel meer te vertellen.

Dit boek was simpelweg spannend grappig en lichtelijk pijnlijk. Je leert kennis maken met een wereld die je misschien nog niet kent, of als je de serie gelezen hebt die (denk ik) wat vragen beantwoord.
Je vliegt mee over de dagen van de stad, krijgt meer inzicht in het leven van een wachter en de wereld waarin zij leven. Maar je ziet vooral twee sterke personages die niet met zich laten spelen.

Bitterzoet is een mooi extra verhaal om de Dark Elements serie mee te beginnen of mee af te ronden.

Liefs, Marjolein


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *