De bloesemboom vol dromen – Holly Martin

Lieve lezers,

Zoals jullie weten ben ik groot fan van alle boekenvan Holly Martin. De ultieme romance, feelgood boeken met altijd gevoelige onderwerpen en diepgang.
Van haar is er nu een nieuwe reeks verschenen de Wishing Wood serie – en ook deze zou je straks los kunnen gaan lezen maar het is het leukste om nu alvast te beginnen en de serie op volgorde mee te gaan lezen.

Vandaag vertel ik jullie graag meer over dit boek.

Wishing Wood 1 - De bloesemboom vol dromen

Titel: De bloesemboom vol dromen
Auteur: Holly Martin
Verschenen:  31 Mei 2023
Pagina’s: 289
Uitgever: Z&K

Twee maanden geleden beleefde Indigo een wilde nacht met een woest aantrekkelijke man. Nu staat ze bij hem op de stoep om te vertellen dat ze zwanger is. Er is echter één probleem: hij herinnert zich niet wie ze is. Teleurgesteld door het besef dat die nacht samen zo weinig indruk op hem heeft gemaakt, besluit Indigo haar zwangerschap verborgen te houden. Maar naarmate hun band sterker wordt en ook haar buik groeit, wordt het steeds lastiger om haar geheim te bewaren…

Ook dit boek heeft weer een heerlijke zomerse uitstraling. De cover spreekt mij direct aan door de spring/summer vibes en hallo, die mooie boomhut! Het lettertype is prettigen het boek is opgedeeld in voldoende hoofdstukken. Ook wisselen we vanuit het perspectief van Indigo en River waardoor je een heerlijk kijkje krijgt in allebei de personages.

Zoals altijd staan de boeken van Holly Martin vol met romantiek, liefde en natuurlijk personages die je soms even wakker zou willen schudden. Dit allemaal overgoten met persoonlijke verhalen die voor vele een herkenbaar onderwerp aanraken.
Ook in dit boek ben ik weer verliefd geworden op alle personages. Voornamelijk de twee hoofdpersonages natuurlijk, maar ik kan niet wachten om in de volgende delen de rest beter te leren kennen. Want in dit boek lees je al dat er zo veel meer achter al deze mensen schuil gaat en ook deze verhalen wil je weten.

Dit alles in een magische sfeer van twinkel lichtjes, het strand en sprookjesachtige boomhutten. Holly neemt je helemaal mee in dit alles. Je leest het bizarre avontuur van Indigo en River waarin alles anders lijkt te gaan dan dat ze willen. Dit met het dagelijkse leven van het runnen van een hotel met zeer unieke medewerkers, gasten en boomhutten. Een boek vol met liefde, hilarische momenten subtiele spanning en vooral heel veel bijzondere momenten.

Ben jij een hopeloze romanticus in boeken maar wil je een niet al te voorspelbaar boek, dan moet je deze direct op je lijst zetten.

De bloesemboom vol dromen is het perfecte zomer avond boek om heerlijk bij weg te dromen, vol met twinkel lichtjes en boomhutten

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *