De wijze lessen van een twintiger – Nikki Pommer

Lieve lezers,

Al een hele tijd geleden heeft lieve Nikki mij haar eigen boek opgestuurd. Inmiddels staat hij al veel te lang in de kast maar ik wilde dit boek op mijn gemak met de juiste mindset lezen. Niet gehaast maar met mijn volledige aandacht en klaar om wijze lessen te leren.

Titel: De wijze lessen van een twintiger
Auteur:
Nikki Pommer
Pagina’s: 145
Uitgever: 
Self publishing

Het boek is een vrolijk handzaam boek met een rustgevende cover. Een lekker lettertype en handige hoofdstukken. Aan het einde van elk hoofdstuk een handige oefening om het hoofdstuk prettig af te sluiten.

Wat ik zelf heel fijn vond aan dit boek is dat het eens niet door een 40+er met heel veel levenservaring is geschreven. Maar door een twintiger die al heel wat bruggen in haar leven overwonnen heeft.
Ook vind ik het heel fijn dat Nikki schrijft vanuit zichzelf en daarna de theorie er op toepast. En haar wijze lessen vanuit haar eigen situatie deelt. Dit maakt het allemaal veel behapbaarder en herkenbaarder.

Wat ik erg knap vindt is dat Nikki zich blood geeft in dit boek. Het is super persoonlijk en daardoor voelt het alsof je met een goede vriendin aan tafel met thee en pure chocolade (vegan) zit. Ook legt Nikki je nergens in het boek iets op. Ze blijft eerlijk in dat wat voor haakwerk hoeft niet voor een ander te werken. Maar haar wijze lessen zijn zeker voor iedereen wijze lessen.

De wijze lessen van een twintiger is een boek dat je het gevoel geeft dat je niet alleen bent. En dat jij echt niet de enige bent die zich soms vreemd of stom voelt. En Nikki helpt je heel goed hoe je met deze emoties om moet gaan en om moet zetten in daden of juist niet.

Aangezien dit echt een ander boek is dan de fictie die ik normaal lees ga ik geen sterren aan dit boek hangen. Maar kan jij wat wijze lessen gebruiken dan gaat dit boek je zeker helpen.

Wil jij je eigen exemplaar hebben. Bestel hem dan snel via haar eigen website.

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *