Een zomer om van te dromen – Holly Martin

Lieve lezers,

Zoals jullie weten ben ik groot fan van Holly Martin en verslind ik al haar boeken. Dit nieuwe boek mocht ik dan ook echt niet missen. Namens uitgeverij Z&K mocht ik dit boek voor jullie recenseren en vandaag vertel ik jullie op mijn dag in de blogtour dan ook graag alles over dit boek.

Een zomer om van te dromen

Titel: Een zomer om van te dromen
Auteur: Holly Martin
Verschenen:  September 2022
Pagina’s: 336
Uitgever: Z&K

‘Een zomer om van te dromen’ gaat over Eva, die niet veel buiten de deur komt en het liefst in haar eigen bubbel blijft. Haar moeder was precies het tegenovergestelde: een vrije vogel die avontuur en spanning zocht in alle hoeken van de wereld. Als haar moeder overlijdt, vindt Eva een bucketlist die haar moeder nooit heeft kunnen voltooien. Eva besluit uit haar comfortzone te stappen en haar moeders dromen te vervullen. Met hulp van de knappe gids Thor Anderson gaat ze de wereld ontdekken. En dat is niet de enige ontdekking die ze doet…

De cover van dit boek is echt weer een plaatje en past perfect bij de andere boeken van Holly Martin maar het laat ook weer de schattige elementen van het verhaal zien. Het lettertype is weer erg prettig en het boek is opgedeeld in lekker veel hoofdstukken waardoor het makkelijk weg leest.

Zoals altijd zijn de boeken van Holly echt rom-coms, maar ook dit boek had weer een diepe laag er in zitten vol met rauwe emoties.
In het boek leer je Eva langzaam kennen en je gaat haar per hoofdstuk meer in je hart sluiten. Maar ook vanuit Thor zijn oogpunt krijg je soms stukken ze lezen. Dit maakt dat je als lezer iets meer inkijk hebt in het verhaal, stiekem genoot ik daardoor nog meer van dit boek.

Eva en Thor nemen je letterlijk mee de wereld over. Al was het helemaal niet de bedoeling dat Thor deze reis met Eva zou maken. Ze vond hem namelijk een knappe, arrogante kwal. Maar wanneer het noodlot toe slaat moet ze toch met deze mega knappe man haar reis gaan maken.
Eva en Thor zetten zich toch in om alles wat Eva wilde uit deze reis te halen. Ze doet dit namelijk allemaal ter nagedachtenis aan haar moeder en Eva zelfs is een echte huis mus. Samen belanden ze in hilarische, prachtige en romantische situaties en beleven ze geweldige avonturen. Daar bovenop doen ze samen ook nog een paar verassende ontdekkingen over Eva haar leven.

Dit boek was echt weer een feestje om te lezen. Het leest lekker snel en het is een echte roman met de nodige diepgang. Soms vielen mij wel wat bijzondere reis keuzes op waardoor ik me af vroeg of de schrijfster ooit zelf dit soort trips heeft gedaan. Maar dit mocht de pret zeker niet drukken.

Een zomer om van te dromen is het soort boek wat we allemaal wel eens willen mee maken in onze zomer.

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *