Het familiehotel van Sapphire Bay

Lieve lezers,

Julie weten allemaal dat ik dol ben op Holly Martin, en zij heeft een nieuwe serie boeken geschreven. Deze serie mocht ik natuurlijk niet missen en vandaag deel ik graag met jullie mijn recensie van het eerste boek.

Zussen van Jewel Island 1 -   Het familiehotel van Sapphire Bay

Titel: Het familiehotel van Sapphire Bay
Auteur: Holly Martin
Verschenen:  Mei 2021
Pagina’s: 320
Uitgever: Z&K

De heerlijke feelgoodroman ‘Het familiehotel van Sapphire Bay’ van Holly Martin gaat over Aria, die al haar hele leven op Jewel Island woont. Zelfs toen haar zussen Clover en Skye vertrokken, bleef zij achter bij haar vader om te helpen met het runnen van het familiehotel. Een jaar na hun vaders dood, is Aria genoodzaakt om het hotel te verkopen. Als de knappe Noah, een man die veel hotels opknapt, die zomer op Jewel Island verblijft, lijkt het een geschenk uit de hemel. Aria wil de relatie graag professioneel houden, maar Noah heeft een geheim dat Aria’s hele leven op z’n kop zal zetten.

De cover van dit boek vind ik echt geweldig. Het is lekker zomers/voorjaar het voelt direct gezellig en feelgooed aan, ik hou er van. Het is een lekker stevig boek met stevig papier en een lekkere binding zodat de rug heel blijft. Het lettertype vond ik ook heel erg fijn en de lengte van de hoofdstukken was precies goed.

Het verhaal zelf is net zoals de andere boeken van Holly Martin een warm bad. Het is gezellig, feelgood maar ook de nodige lading diepgang. Natuurlijk weten je aan het begin van het boek al ongeveer hoe het gaat aflopen maar alles er tussenin is een super leuke verassing.

Het boek bespreekt onderwerpen zoals adoptie, liefde, familie en alles wat daar bij komt kijken. Gooi daar bovenop nog een slecht lopend hotel en een prachtige rijke man en je weet al dat je klaar bent voor een heerlijk lees avontuur.

Het boek leest ook echt in een sneltrein vaart want ik had het in 4 dagen uit (4 drukke werkdagen) en ik heb van elke pagina genoten. Het boek wordt niet saai en het is op en top genieten.
Ik heb bij dit boek enorm gelachen, bijna een traantje gelaten, frustratie geuit naar personages maar vooral heel, heel erg genoten.

Ik ben enorm blij dat deel 2 en 3 al zijn verschenen zodat ik direct door kan lezen. (Terwijl ik dit schrijf ben ik al bijna halverwege deel 2)

Het familiehotel van Sapphire Bay is precies dat feelgood boek dat je wil lezen

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *