Een gouden gloed over Ruby Falls

Lieve lezers,
Jullie hebben vast allemaal de vorige recensie gelezen. Zie niet lees hem dan nog snel even hier.

Ik was zo enthousiast over dit boek dat ik direct deel 2 in deze serie wilde lezen en vandaag vertel ik jullie daar alles over.

Zussen van Jewel Island 2 -   Een gouden gloed over Ruby Falls

Titel: Een gouden gloed over Ruby Falls
Auteur: Holly Martin
Verschenen:  juli 2021
Pagina’s: 320
Uitgever: Z&K

Clovers leven is compleet! Ze is weer terug op Jewel Island, runt het familiehotel met haar zussen en is dolgelukkig. Hoewel… er mist één ding. Een paar jaar geleden is ze bedrogen door haar ex en sindsdien heeft ze zich niet meer open durven stellen voor de liefde. De knappe Angel Mazzeo wil haar helpen om weer aan het daten te slaan. Maar friends with benefits groeit al snel uit in iets meer… 

De cover van dit boek is echt weer geweldig mooi, de heerlijke kleuren geven het boek goed weer en het ziet er direct feelgood uit. Het lettertype is weer erg prettigen de hoofdstuk indeling is weer precies goed.

Wat ik erg leuk vind aan dit boek is dat het door gaat op deel 1 maar toch ook los te lezen is. Als je bij dit boek krijg je wel wat spoilers op deel 1 maar alsnog is het prima los te lezen. Ook is deel 1 gewoon afgerond maar krijg je in dit boek nog een kleine bonus. Maar dit boek gaat echt over een ander personage dat je in deel 1 leert kennen. Daar waar je in deel 1 het jammer vond dat je deze personages niet beter leerde kennen duik je in dit boek er vol in.

Het verhaal is natuurlijk echt Feelgood dus je weet stiekem al hoe het af gaat lopen maar het gaat om het hele avontuur er tussenin. Dat is echt heerlijk! Het is zeker niet saai, flauw, of te zoetsappig maar een heerlijke tempo en leuke gebeurtenissen.

Ik heb bij dit boek dan ook een paar keer echt hardop moeten lachen en soms ook even een brok in mijn keel gehad. Met de personages die je al kende leeft je weer heerlijk mee maar de blik in de side personages van het vorige verhaal is gewoon heerlijk.

Een gouden gloed over Ruby Falls voelde als thuiskomen en is een heerlijk verhaal

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *