Mistletoe boven Moonstone Lake – Holly Martin

Lieve lezers,

Als groot fan van Holly Martin moest ik natuurlijk het nieuwste boek van haar ook weer lezen. En bonus punten het nieuwste boek is een kerst verhaal! Hoe enorm leuk is dat om deze dagen te lezen. Toen Z&K dan ook vroeg of ik mee doel doen aan een blog tour kon ik natuurlijk geen nee zetten.

Vandaag vertel ik jullie graag meer over dit vijfde deel in de Jewel Island serie.

Zussen van Jewel Island 5 -   Mistletoe boven Moonstone Lake

Titel: Mistletoe boven Moonstone Lake
Auteur: Holly Martin
Verschenen:  December 2022
Pagina’s: 352
Uitgever: Z&K

Als haar verloving wordt verbroken, besluit kunstenaar Zoey kerst op Jewel Island te vieren. Zoey is gelukkig al snel over haar relatie heen, aangezien haar ex was vreemdgegaan met zijn assistent. Kit heeft meer moeite met zijn mislukte huwelijk. Zijn ex is meerdere keren vreemdgegaan en dit vat hij erg persoonlijk op, waardoor hij met vertrouwensproblemen kampt. De vonk slaat direct over tijdens Kits en Zoey’s ontmoeting, maar deze vonk behouden is lastiger dan gedacht, vooral omdat Zoey met een groot geheim rondloopt…

Zoals altijd is de cover ook nu weer enorm mooi en helemaal kerst sfeer. Met leuke details uit het verhaal die je ontdekt tijdens het lezen. Het papier is prettig dik helaas is het lettertype deze keer wel net iets kleiner dan normaal waardoor het voor mij wat lastiger.

Over dit hele boek zit natuurlijk weer het Jewel Island sausje, daar net zoals deel 4 is ook deel 5 iets verder weg van het “verhaal” dan ik gehoopt had. Dit maakt wel dat je bij dit boek zou kunnen beginnen. Je hebt dan wel spoilers voor als je deel 1-4 nog wil lezen maar dit doet geen afbreuk aan het leesplezier van de andere delen.

Het boek ademt aan alle kanten kerst. Maar het weet ook de perfecte balans te vinden tussen de zoetsappige kerst en de serieuze noot. Hierdoor is er ook in dit verhaal weer meer dan genoeg te beleven.

Ook in dit boek word je weer beetje bij beetje verliefd op de personages van het boek en wil je steeds meer van hen weten. Maar ook de heerlijke schrijfstijl, de voor de serie lezers herkenbare locaties maar ook de lading humor in het boek was geweldig.

Ben je dus helemaal klaar voor een perfect kerst boek om deze feestdagen te lezen mag dit boek absoluut niet missen.

Mistletoe boven Moonstone lake is een perfect kerst verhaal vol met liefde en hoop.

Ik wil Z&K nogmaals bedanken dat ik dit boek mocht lezen en dat ik deze te leuke boogtour mag afsluiten.

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *