Zonlicht op Crystal Sands – Holly Martin

Lieve lezers,

Zoals jullie weten ben ik verzot op alle boekvan van Holly Martin, en het 4e boek in de Jewel Island serie lag al even op me te wachten. En met het nieuwe kerst boek dat er aan komt moest ik dit boek nog even lekker uitlezen.

Vandaag vertel ik jullie graag meer over dit boek.

Zussen van Jewel Island 4 -   Zonlicht op Crystal Sands

Titel: Zonlicht op Crystal Sands
Auteur: Holly Martin
Verschenen:  Juni 2022
Pagina’s: 352
Uitgever: Z&K

De liefde hangt in de lucht in ‘Zonlicht op Crystal Sands’, het vierde deel van de feelgood-hitserie ‘De zussen van Jewel Island’ van Holly Martin.

Lyra, de hoofdpersoon in ‘Zonlicht op Crystal Sands’, droomt al haar hele leven van Jewel Island, en nu komt haar droom uit: ze vindt haar eigen cottage en een nieuwe baan. Tijdens een fietstochtje over het eiland valt ze van haar fiets aan de voeten van de knappe Nix, die haar direct te hulp schiet. Ze kent hem niet, toch komt zijn gezicht haar bekend voor. Ze brengen een heerlijke dag en nacht met elkaar door, maar de volgende ochtend is Nix plotseling spoorloos verdwenen. Lyra doet haar uiterste best om hem te vergeten, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn… 

Zoals altijd is de cover van dit boek weer een waar feestje om naar te kijken. Het is vrolijk, geeft weer leuke elementen van het verhaal weer. Het papier is lekker stevig en het lettertype heerlijk. Hierdoor leest het boek direct al weer lekker weg.

In dit boek duiken we terug in het verhaal van Jewel Island. Zoals de andere 3 boeken is dit boek ook prima los te lezen maar krijg wel spoilers van de vorige verhalen. Echter vind ik dat daardoor de andere boeken misschien wel net zo leuk lezen.

In dit boek maken we kennis met twee nieuwe aanwinsten op Jewel Island. Lyra en Nix, beiden zijn ze nieuw op het eiland en hopen ze hier een mooie nieuwe start te maken. En zoals jullie al kunnen raden raken ze verstrengeld in elkaar.
Dit boek staat weer bol van de hilarische, liefdevolle en aangrijpende momenten. Het is zoals elk boek van Holly Marten een lach en een traan.

Deze keer neemt Holly je mee over een nieuw deel van het eiland en de nabij gelegen eilanden. Dit alles overladen met een sausje van het hotel en liefde, gebroken harten en vooral heel veel romantiek. Zoals altijd geeft Holly haar personages echt een volledige geschiedenis en herken je jezelf altijd wel in de personages.

Wat ik jammer vond aan dit boek is dat we net iets te weinig te zien kregen van de welbekende personages. Ik miste ze stiekem toch in dit verhaal, maar ondanks dit was het weer een heerlijk boek om bij weg te dromen.

Ik heb weer enorm genoten van dit boek en kan niet wachten op het volgende deel in de Jewel Island serie. (En die komt er al heel snel aan)

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *