Rage and Ruin – Jennifer L. Armentrout

Lieve lezers,

Jullie herinneren je vast nog wel hoe enthousiast ik was over Storm and Fury, zo niet, lees mijn recensie nog even hier.
Eindelijk is deel 2 in deze spin-off serie verschenen en ik ben natuurlijk gelijk begonnen met lezen.
Vandaag vertel ik jullie graag meer over dit tweede deel in de reeks.

Harbinger 2 -   Rage and Ruin

Titel: Rage and Ruin
Auteur: Jennifer L. Armenstrout
Verschenen:  April 2021
Pagina’s: 560
Uitgever: Z&K

‘Rage and Ruin’ is het tweede deel van de spannende fantasy-serie Harbinger van Jennifer L. Armentrout. Trinity moet alles op alles zetten om de Harbinger te vinden, een wezen dat Wachters en demonen zonder reden vermoord. Ondertussen ontstaan er gevoelens tussen Trinity en Zayne, maar als zij erachter komen dat ze niet samen kunnen zijn, probeert Trinity haar gevoelens voor Zayne te vergeten. Als de spanning oploopt merken ze pas hoe erg ze elkaar eigenlijk nodig hebben. Zal het hen samen lukken om hun krachten te bundelen en de kwade, duistere krachten van de Harbinger te verslaan?

Ook dit deel is weer in een waanzinnig mooie limited Edition verschenen. Met kleur op snee, een glimmende metallic cover en een exclusieve boekenlegger. Wat wil je nog meer?!
Het lettertype is een tikkeltje klein maar niet storend. Het boek is opgedeeld in lekker veel hoofdstukken en leest prettig weg.

Het boek voelde direct aan als thuiskomen. Gelukkig was er een kleine recap verweven in het begin zodat je gelijk weer midden in het verhaal zat.
Daarna val je in een wervelstorm van gebeurtenissen, emoties en avontuur.
Langzaam ontvouwt het verhaal zich maar met alle antwoorden die je krijgt komen er gelijk weer vragen bij.

Net zoals in deel 1 is de world building super fijn omdat deze realistisch is. Armentrout heeft het zo omschreven dat alle magische en bovennatuurlijke elementen er in passen alsof het nooit ander is geweest.
Het boek leest daarnaast ook nog als een sneltrein waar je niet uit kunt stappen.

Het einde is echt een ‘drama’, ik ben nogsteeds boos dat Armentrout het met zo’n bom beëindigd. Ik ben stiekem al de flaptekst van deel 3 gaan lezen omdat ik niet goed wist hoe ik het einde moest interpeteren. Z&K Please, laat deel 3 snel verschijnen.

Rage and Ruin, is fantasy met romance, mysterie en zo veel meel.

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *