Recensie: Geknipt voor haar – Yara March

Lieve lezers,

Herrinner je je nog mijn recensie vol lof over Tango met een kal van de auteur Yara March? Deze gezellige dame heeft nu eindelijk een nieuw boek geschreven! Ik mocht hem als een van de eerste lezen en vandaag mag ik jullie er eindelijk over vertellen!

Titel: Geknipt voor haar
Auteur: Yara March
Verschenen:  november  2015
Uitgever: 202Publishers

12015079_10205170412518154_9173528916580496697_o

Veronique heeft eindelijk de man van haar leven gevonden. Dan slaat het noodlot toe. Op een morgen vindt ze in haar salon eenvan haar kapsters. Vermoord. Als ze gearresteerd wordt, stort haar leven in. Het blijft niet bij die ene dode. Heeft een van haar concurrenten het op haar voorzien of moet de moordenaar in haar omgeving gezocht worden? En welke rol speelt haar lover Gregor?
Miranda geniet van haar booming bedrijf. En van Marc natuurlijk. Jessica en Tim wachten vol ongeduld op de komst van hun baby. Kim heeft als altijd pech in de liefde. Botst ze tegen een wel heel aantrekkelijk man op. Blijkt hij ingehuurd om haar te ontslaan. Waarom lopen ook hun levens gevaar?  Vier vriendinnen, liefde en een moordenaar. 

Veronique heeft haar eigen kapsalon die enorm goed loopt. Haar franchise ondernemingen poppen de grond uit, echter loopt haar liefdesleven turbulent. Miranda is gelukkig met haar lieve vriend Marc waar ze sinds kort mee samen woont. Jessica is dolgelukkig met haar nieuwe baby. En Kim, Kim raakt post haar baan kwijt, maar de man die haar ontslagen heeft kan ze maar niet vergeten..
Ineens worden deze vriendinnen opgeschikt door een moord in Veronique haar kapperszaak. Een van haar medewerkers wordt met een schaar in haar borst gevonden, haar haren zijn verknipt en ze draagt een pruik. Veronique wordt achter slot en grendel gezet. Maar gedurende haar hechtenis wordt er nog een van haar medewerkers op dezelfde manier vermoord. Wie zit hier achter en wat heeft Veronique gedaan dat alle slachtoffers een stempel van haar dragen.. Wordt de moordenaar op tijd gevonden of zal hij nog meer slachtoffers maken.Het nieuwe boek van Yara March begint een beetje warrig, echter heb je door het schuine lettertype gelijk door dat dit de bedoeling is. Hierdoor werd mijn aandacht gelijk getrokken en kon ik het boek al niet meer weg leggen. Ik heb het dan ook in één dag uitgelezen.

De personages zijn allemaal stuk voorstuk krachtig omschreven. Je kunt je verplaatsen in hun en voelt met ze mee in de steeds benauwder wordende situatie waar ze in zitten. De schrijfstijl is prettig en daardoor blijf je lezen. Echter moet ik wel altijd een pagina of 3 wennen aan Yara haar schrijfstijl maar daarna zit je er helemaal in.
De spanning in dit boek is om te snijden, je wil weten hoe het zit. Ik had zelf vanaf het begin een vermoeden maar ik werd halverwege een beetje op het verkeerde been gezet. Echter richting het einde bleef ik toch bij mijn vermoeden en bleek ook gelijk te hebben. Dit wil echter niet zeggen dat het boek voorspelbaar is. Integendeel, het houdt zelfs meerdere opties open tot de daadwerkelijke ontknoping.
Het enige nadeel aan dit boek vind ik dat er soms erg lang ingegaan word op momenten die ik niet erg veel vind bijdragen aan het boek. Gelukkig duurde dit nooit heel erg lang en deed het daardoor geen afbreuk aan het verhaal. Echter kan het boek daardoor voor mij net niet tippen aan haar vorige boek Tango met een Knal.

Geknipt voor haar is een nagelbijtend spannend boek gecombineerd met een heerlijke Chicklit. Dit boek staat garant voor Spanning en Romantiek.

SterSterSterSterSter half

Liefs, Marjolein

Ps. Via onderstaande link kun je zelf een exemplaar bestellen van Geknipt voor haar. 

Hier kun je ook een gesigneerd exemplaar bestellen en daarvoor je eigen tekst invullen.
Er is nu een bijzondere aanbieding met deze uitgave:
Je koopt Geknipt voor haar en ontvangt Cupcakes en een koffer als
gratis bonus (zolang de voorraad strekt)

One thought on “Recensie: Geknipt voor haar – Yara March

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *