Recensie: Mam dit is waarom ik zo veel van je hou

Lieve lezers,

Hou jij ook zo veel van je moeder? En wil jij haar tonen dat ze echt zo belangrijk voor je is?
Uitgeverij BBNC wist dit natuurlijk al lang en heeft daarom een klein eenvoudig maar prachtig boekje uitgegeven om cadeau te geven aan de aller liefste moeders. Ik mocht het boekje namens hun recenseren en deel dan ook graag mijn bevindingen met jullie zo net voor de feestdagen.

img_1840

Titel: Mam dit is waarom ik zo veel van je hou
Auteur: BBNC uitgevers
Verschenen:  oktober 2016
Uitgever: BBNC

Het is altijd goed om je liefde voor je moeder niet onder stoelen of banken te steken. Leg haar in de watten, zet haar op een voetstuk, prijs haar de hemel in, maar bovenal: vertel haar dat je van haar houdt! Dat kan nu heel gemakkelijk met dit prachtige luxe geschenk waar iedere moeder van in katzwijm valt. Er zijn 50 lege plekken om in te vullen wat jouw moeder zo bijzonder maakt en waarom jouw moeder de leukste moeder op aarde is! Schrijf iets op de lijntjes, doe het boekje in de bijbehorende cadeaudoos en voila`: je hebt een geschenk dat je moeder voor altijd zal koesteren.

Dit boekje komt in een prachtig cadeau doosje waarop op staat in kleine gouden letters: Ik hou van je mam. Als je dit prachtige doosje opent zie je een klein mooi boekje met een prachtige stoffen hardcover.
Het papier in dit boekje is heel erg stevig en kan dus duizenden keren doorgebladerd worden zonder schade aan te brengen. Elke pagina heeft zijn eigen zin die jij mag aanvullen met elke keer een ander mooi kleurtje.

img_1841

Ik heb eerder een soort gelijk boekje ook van BBNC aan mijn moeder gegeven en ik kan je vertellen dat ze enorm gelukkig was en dat het onze moeder dochter band heel veel goeds heeft gedaan.

Nu moet je niet verwachten dat het invullen van dit boekje 5 minuten werk is. Want hoewel de vragen simpel zijn is het antwoord totaal niet simpel. Je moet goed na denken en vooral terug graven in je hele leven. Wat was er zo bijzonder, wat vond je zo enorm fijn. Een super leuke reis om terug te gaan in het verleden en deze vragen te beantwoorden maar verre van makkelijk. Maar toch maakt precies dat het dat dit boek ook voor jou heel bijzonder gaat zijn. Want jij maakt een trip down memory lane en je moeder ziet al deze prachtige antwoorden en herinneringen ook weer voorbij komen.

img_1843

Omdat het boekje langs alle kanten lux aanvoelt geeft het ook nog eens een extra dimensie. Het is geen klein cadeautje maar het kan van onschatbare waarde worden als jij het invult en cadeau geeft.

Het enige nadeel aan dit boekje vind ik het schrijven. Het is leuk om het in te vullen maar omdat het boekje nogal smal is is het niet altijd even makkelijk schrijven. Je zit namelijk met je hand net op de rand van het boekje. Mijn exemplaar is dus niet altijd even nettjes beschreven. Maar ach, dat kan je moeder je vast wel vergeven.

” Mam dit is waarom ik zo veel van je hou is een simpel boekje dat na invullen een onschatbare waarde heeft. “

SterSterSterSterSter half

 

Geef jij wel eens dit soort boekjes aan je moeder? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *