Films om dit weekend in de bioscoop te bekijken

Lieve lezers,

Kruipen jullie ook al dagen weg op de bank met een boek, Netflix en een warme trui? Misschien is het dan tijd om dit weekend eventjes de deur uit te gaan voor je met de feestdagen weer alleen maar binnen zit. Maar waar ga je heen met dit koude weer? Nou gewoon naar de bioscoop! En deze boekverfilmingen kan je nu gaan bekijken.

img_1853

*Klik op de roze titels om naar het boek bij de film te gaan.

Rogue One: A Star Wars Story

Rogue One: A Star Wars Story vertelt het verhaal van een groep onwaarschijnlijke helden die samen de haast onmogelijke missie krijgen om de plannen voor de Death Star te stelen.

Ik heb deze film gisteren gezien met een grote groep collega’s de recensie zal dan ook snel hier op de site verschijnen.

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Fantastic Beasts and Where to Find Them is een geheel nieuw avontuur dat ons terugbrengt naar de magische wereld van bedenker J.K. Rowling.

Oscar®winnaar Eddie Redmayne (“The Theory of Everything”) speelt de rol van Newt Scamander, de magizoöloog van de magische wereld, onder regie van David Yates, die de laatste vier “Harry Potter”-blockbusters heeft geregisseerd.

“Fantastic Beasts and Where to Find Them” begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.

Lees mijn recensie van deze film hier. 

 

Kappen 

Sander (Tonko Bossen) heeft het de laatste tijd niet zo makkelijk. Hij is verliefd op Indra (Bente Fokkens), maar dat lijkt niet wederzijds.

Wat Sander niet weet, is dat Indra denkt dat hij al een vriendin heeft. Daarnaast gaan zijn beste vrienden, Chris (Joes Brauers) en Maarten (Timo Wils), steeds meer om met de losgeslagen Emiel (Tobias Kersloot). Sander probeert Emiel aardig te vinden om de vriendengroep in stand te houden, maar dit is moeilijk omdat Emiel de vrienden uit elkaar drijft. 

Wanneer Sander betrokken raakt bij zinloos geweld, moet hij alles op alles zetten om de waarheid boven tafel te krijgen. Ook als dit ten koste dreigt te gaan van zijn vriendschap met Indra.

Naar het boek van Carry Slee

 

Naar welke film ga jij? 

Liefs, Marjolein

One thought on “Films om dit weekend in de bioscoop te bekijken

  1. Als ik nu naar de film zou gaan, dan zou ik beslist kiezen voor Hacksaw Ridge. We hebben nog een bioscoopbon liggen die aan het eind van het jaar verloopt dus heel binnenkort zullen we dan ook wel gaan.. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *