Recensie: RUMAG. BLACKBOOK

Lieve lezers,

Je kent ze wel. De mega grappige stukjes van RUMAG die je overal op internet ziet verschijnen. Al deze leuke uitspraken zijn nu gebundeld in een boek waar je de bladzijden uit kan scheuren! Van uitgeverij Spectrum mocht ik dit boek speciaal voor jullie recenseren.

Titel: RUMAG BLACKBOOK
Auteur: RUMAG
Verschenen:  november 2015
Pagina’s: 124
Uitgever: Spectrum

Schermafbeelding 2015-11-11 om 18.18.10

Koop bij bol.com

Met hilarische quotes, heeft RUMAG een fanbase opgebouwd van ruim een half miljoen volgers op Instagram en een half miljoen op Facebook. Dagelijks kijken zij uit naar de RUMAG quotes die pijnlijk blootleggen wat we allemaal denken maar niet hardop zeggen. De 100 populairste quotes en twintig nieuwe zijn nu gebundeld in RUMAG. BLACKBOOK. Grof, grappig en nét iets te herkenbaar. Altijd op het randje en soms eroverheen.

Het eerste dat me opviel aan dit boek was dat hij echt heel dik is! Echt heel dik! Het boek is helemaal zwart met zwarte dikke pagina’s. Dit zodat je elke pagina kan uitscheuren en deze aan iemand kan geven. Want dat is het doel van dit boekje.
Zoals de eerste pagina al omschrijft:
“Houdt je tere ziekte niet van zwarte humor? Leg dit boekje dan even, keurig als je bent, terug op de plek waar je ‘m gevonden hebt en ga gewoon. Ga. 
Kan je het wel waarderen?
Mooi. Want je kunt deze quotes uitscheuren en weggeven
Geniet van een ongezonde dosis zelfspot, sarcasme, en een dikke middelvinger naar herkenbare situaties. 
Liefs. 
RUMAG”

Dit betekend dus dat je een super herkenbare quote uit kan scheuren en aan iemand kan geven. Iemand waartegen je het echt meent of iemand die je aan een bepaalde quote doet denken.

rumag

Ik heb echt enorm hardop gelachen bij dit boekje. De ene na de andere briljante opmerkingen komen voorbij. Hoe meer je er leest hoe grappiger het word. Zeker als je dan ook nog eens kan gaan bedenken aan wie je deze opmerking gaat geven!

Dit boekje is het ideale cadeau aan je bijdehante vriend of vriendin. Zo kunnen jullie elkaar lekker bekogelen met herkenbare situaties en er samen hard om lachen!

rumag 2

In de categorie cadeau:

SterSterSterSterSter

Wat vinden jullie van een boekje al dit? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *