Review – Drukwerk nodig foto product

Lieve lezers,

Vandaag eens een iets andere review dan normaal. Sophie van Drukwerknodig.nl nam contact met mij op of ik een van hun producten wilde uitproberen. En natuurlijk zijn wij booklovers ook bijna allemaal dol op foto’s en mooie foto producten dus deze samenwerking wilde ik voor jullie wel aangaan.

Vandaag vertel ik jullie dus graag meer over mijn ervaring met hun drukwerk.

Ik heb een hele tijd geleden al eens een plexiglas wereldkaart laten drukken voor op mijn muur in de woonkamer. Deze is mega en prachtig toen ik dus zag dat ik een mooie foto op plexiglas mocht afdrukken was ik dan ook enorm blij. Plexiglas is echt prachtig om foto’s op te drukken, je kan dit makkelijk aan de muur bevestigen en het blijft voor eeuwig mooi.

Eerst kwam het aller aller moeilijkste deel, welke foto ging ik laten drukken op plexiglas en met welke foto kan ik een goede review voor jullie schrijven. Uiteindelijk heb ik toch gekozen voor een foto van Siepie omdat die met zijn duizenden kleine haartjes een goed voorbeeld zou zijn over hoe scherp het drukwerk zou zijn. (Natuurlijk moet je wel een goed foto aanleveren, maar de mijne is genomen met een iPhone 12 Pro)

De ervaring met de website was super, het was vooral makkelijk, duidelijk en goed uitgelegd. De moeilijkste keuze is kiezen wel fotoproduct je wil. Daarna kan je heel gemakkelijk een foto uploaden en geeft hij duidelijk aan waar de foto afgesneden zal worden. Ook zitten er handige tools in om een super gaaf ontwerp te maken. Ik heb het heel simpel gehouden aangezien ik nog graag een mooie foto van Siepie wilde laten afdrukken.
Ik heb werkelijk waar in 3 minuten mijn bestelling geplaatst. Wat wil je nog meer?

Toen begon het wachten, ik ben altijd als een klein kind op kerstochtend met dit soort dingen. Helaas stopte de postbode (hij kwam netjes met de pakket post maar paste door de brievenbus) hem in de brievenbus van de buren. Ik ben op mijn slippers hem nog achterna gerend (want ik zag alleen pakket bezorgd) maar helaas hij zat er bij de buren in. Gelukkig heb ik toch nog vrij snel mijn pakket weten te bemachtigen.
Het unboxing moment kan je nog vinden op Instagram in de stories! – Heel even schrok ik want ik dacht dat er een enorm blauwe gloed op de foto zat. Maar let op! Hij was zo goed verpakt dat er een blauwe folie overheen zat om de foto goed te beschermen. Daaronder was de foto prachtig! Ook zaten er de knopje bij geleverd om hem aan de muur te maken maar aangezien ik mijn ‘home office’ aan het verbouwen ben staat hij nu te shinen tussen de boeken in de boekenkast.

Ik had nog nooit eerder bij www.drukwerknodig.nl besteld maar ik had echt een geweldig ervaring met super snelle levering. Hier ga ik dus zeker vaker wat bestellen.

Wil jij ook zo’n leuke afbeelding hebben kijk dan snel hier naar welke foto producten ze allemaal aanbieden. Maar ze hebben bijvoorbeeld ook leuke poster, boekenleggers, visitekaartjes etc. Neem dus snel eens een kijkje op de site.

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *