Zon – Kieran E. Scott

Lieve lezers,

Vandaag weer eens een recensie van een bijzonder boekje. Dit cadeau boekje kan het perfecte cadeau voor jezelf zijn of voor een van je beste vrienden/liefste familie leden.

En nog mooier, door het kopen van dit boek doneer je 1 euro aan de angst, dwang en fobie stichting.

Zon

Titel: Zon
Auteur: Kieran E. Scott
Verschenen:  29 juni 2021
Pagina’s: 152
Uitgever: MUS

Voel je je een beetje (of een beetje erg) angstig? Maak kennis met ZON. ZON is er om je te helpen. In dit prachtige handgetekende boek, biedt ZON een praktische manier om iedereen die zich een beetje angstig, gestrest of overweldigd voelt te kalmeren en gerust te stellen. Voor iedereen (groot en klein) die even een momentje van rust wil pakken om rustig in en uit te ademen. Dit originele handgetekende boek helpt. ZON is ontworpen om je af te leiden en bij het boek te betrekken door je diep te laten ademen en je iets te geven om je op te concentreren wat zich buiten een tablet, smartphone of de vele problemen in de wereld bevindt.

Het boek is een mooi klein handformaat en niet te dik. Het heeft een prachtige hardcover met mooie buikband, dik papier en is beschikbaar in 3 verschillende kleuren.

Oké, heel eerlijk was ik verbaasd toen ik dit boekje uit het plastic haalde, er staat namelijk niet zo heel veel in dus ik had heel even zoiets van wat is dit voor ‘nep’ boek. Maar ik kan je nu alvast verklappen dat ik het verkeerd had.

Doordat ik heel even om het boek moest lachen ging ik het boek gelijk in een hoog tempo lezen. Want dit was ‘even tussendoor’ maar na de eerste paar pagina’s daalde mijn lees tempo heel snel en paste ik me aan aan het tempo dat het boek wilde.
Dit vond ik heel bijzonder want dit boekje waarom ik zo moest lachen toen ik het open sloeg wist mij op een drukke werkdag ineens te kalmeren en liet me rustig aan doen.

Het boek is lief, schattig en weet op een bijzondere manier toch rust te creëren die ik eigelijk helemaal niet verwacht had. Ik ben namelijk normaal niet het type dat voor dit soort boeken echt de tijd kan nemen. Dit boek bracht een momentje van rust en een glimlach op mijn gezicht.
Gun jezelf of een van je geliefde dit boek.
Mijn boek ligt nu in de boekenkast naast mijn bureau en binnen handbereik.

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *