Stacking The Shelves week 13 – 2017

Lieve lezers,

Na een heerlijk zonnig weekend is het weer maandag en gaan we de nieuwe week met frisse moed van start.

De afgelopen week kwamen er natuurlijk ook weer een aantal boeken binnen die ik ook vandaag weer graag met jullie deel zodat je deze week met frisse inspiratie van start kan gaan.

fullsizerender

Woezel & Pip Hallo Vakantie
Woezel en Pip gaan op vakantie met hun vriendjes uit de Tovertuin.
Ze spelen op het strand, bouwen zandkastelen en zoeken schelpen.
Dat is leuk!

Woezel & Pip is altijd een succes bij de allerkleinste. De fleurige boekjes met super leuke avonturen doen het altijd heel erg goed. Binnenkort ga ik dit boekje met de kindjes lezen en volgt de recensie.

 

Zoektocht terug 
Wanneer Caitlin een paar dagen met een vriendin naar Londen gaat, laat ze haar vriend Steven met tegenzin achter in het Noorden van Engeland. In de hoofdstad kruisen heden en verleden elkaar geheel onverwachts. Al haar zekerheden, waaronder haar jarenlange, stabiele relatie, worden aan het wankelen gebracht. Ze klampt zich vast aan haar dromen, waarbij ze probeert een pijnlijk geheim verborgen te houden. Dit wordt haar echter moeilijk gemaakt door Max Jordan – filmster en befaamd charmeur -, die met plezier aan haar overtuigingen rammelt en daarmee de boel nog meer op de kop zet.
Via het bruisende uitgaansleven van Londen en de stranden van Cornwall raakt Caitlin het spoor totaal bijster. Lukt het haar de weg weer terug te vinden?

Dit boek mag ik lezen voor een zeer leuke en bijzondere blootgeef. 5 mei vind je mijn bijdrage hier op de site.

 

Vermiste meisjes 
Nicolette (Nic voor vrienden) is terug in Cooley Ridge om voor haar hulpbehoevende vader te zorgen. Tien jaar daarvoor is ze naar Philadelphia vertrokken, niet lang na de verdwijning van haar beste vriendin Corinne. Die verdwijning is nooit opgelost. Nu, slechts een paar dagen na haar aankomst, verdwijnt er opnieuw een meisje. Deze zaak rijt de wonden rondom de vermissing van Corinne open. Alle mensen die indertijd met de zaak te maken hadden, wonen nog steeds in Cooley Ridge. Nic’s broer en zijn vrouw verwachten een kind. Corinne’s toenmalige vriend werkt in de lokale kroeg. En Tyler, Nic’s ex-vriend, is aan het daten met Annaleise. Annaleise, die ieders alibi was voor de nacht waarin Corinne verdween. Maar nu is het juist zij die verdwenen is…
Nic ontrafelt de geheimen die haar familie en vrienden verbergen en langzaam wordt duidelijk wat er tien jaar geleden daadwerkelijk gebeurd is. 

Van dit boek heb ik een vooruitlees exemplaar mogen ontvangen. Het boek zelf verschijnt 11 april. Ik ben super benieuwd naar dit spannende verhaal.

 

De Wangs vs De Wereld
Charles Wang is kwaad op Amerika. Als immigrant en stronteigenwijze zakenman met een klein hartje heeft hij een zeer succesvol cosmetica-imperium opgebouwd. Maar door de crisis is hij opeens alles kwijt. Wat volgt is een hectische road trip met zijn zoon, zijn jongste dochter en zijn tweede vrouw Barbra. Ze rijden van Bel Air naar upstate New York waar zijn oudste dochter woont.Charles moet kiezen tussen de oude en de nieuwe wereld, tussen alles achterlaten en zijn droom om opnieuw te beginnen in China. Als hij daar het land van zijn voorouders terug kan claimen komt alles goed, denkt hij. 

Dit boek lijkt me niet alleen norm goed en belangrijke punten aansnijdend maar er zat ook nog eens een flinke reep speciale tony’s bij en een gelukskoekje! Doe mij elke dag maar zulke boekenpost.

 

 

Dat was hem weer voor deze week.
Welk boek wil jij graag lezen?

Liefs, Marjolein

One thought on “Stacking The Shelves week 13 – 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *