Stacking The Shelves week 20 – 2016

Lieve lezers,

Wauw.. Week 20 zit er al weer op, wat gaat de tijd toch snel.
Maar met een nieuwe week is het ook weer tijd voor een nieuwe Stacking The Shelves. Deze week (gelukkig) een wat kleinere. En eindelijk is mijn serie compleet.

stacking week 20

Harry Potter – De Geheime Kamer
Na een verschrikkelijke vakantie bij zijn gemene oom en tante gaat Harry Potter naar de tweede klas van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Maar alleen al om daar te komen blijkt een ware heksentoer te zijn, waarbij een vliegende auto Harry en zijn vriend Ron uitkomst biedt. Na alle avonturen van vorig schooljaar denkt Harry zich rustig aan zijn lessen Toverdranken, Verweer tegen de Zwarte Kunsten en zijn favoriete sport Zwerkbal te kunnen wijden. Maar dan hoort hij een mysterieuze stem, vinden er aanslagen plaats en ontdekt hij een wel heel bijzonder dagboek

Eindelijk is mijn serie compleet!! Dit betekent dat we binnenkort samen een Harry Potter Re-Read gaan doen. Als je hier al heel veel zin in hebt laat het dan weten in de comments.

Vijf Dagen op Skye
Andrea Sullivan is blij met haar baan als hospitality consultant, maar ziet op tegen haar nieuwste opdracht: het binnenhalen van een grote klant in Schotland. Het eiland Skye overtreft al snel haar verwachtingen. Net als de man op wie ze indruk moet maken: James MacDonald. 
James is een gepassioneerde kok, maar na zes restaurants, vier kookboeken en een tv-programma, is hij de kritiek die samengaat met het leven als publiek persoon een beetje zat. Andrea en James ontdekken dat God ze uitnodigt voor een dieper leven… en ware liefde.

Alleen al de cover van dit boek doet me naar dit boek verlangen. Ik ben super benieuwd en jullie zullen de recensie dan ook binnenkort online vinden.

Rebel
Rebel in de woestijn van Alwyn Hamilton is voor iedereen die genoten heeft van De Hongerspelen, De Kronieken van de Onderwereld, De selectie en Academicus Vampyrus: een verhaal vol romantiek en sterke personages. Rebel in de woestijn gaat over een stoer meisje dat opgroeit in de woestijn en beter met pistolen dan jongens overweg kan. Vermomd als jongen doet ze mee aan een schietwedstrijd, maar voordat ze het weet is ze samen met een knappe, mysterieuze jongen op de vlucht en wordt ze achternagezeten door angstaanjagende djinns en gewelddadige bandieten

Als je dit leest heb je eigenlijk al een hint. We gaan namelijk iets heel erg leuks doen moet dit boek….

Ijs
Sarah heeft het niet makkelijk om Mats te volgen naar de berghut op de flank van de Dent Blanche. Hij kijkt niet naar haar om en houdt een stevig tempo aan. Maar ze houdt vol. Boven wachten een schitterende zonsondergang en een romantische nacht in een verlaten berghut. Tot ze de deur van de zeshoekige hut openen.
Die zomer wordt het leven van twee dolverliefde mensen helemaal overhoopgegooid. Achttien jaar later worden ze opnieuw geconfronteerd met wat er toen gebeurde. Ze moeten terug naar de Dent Blanche.

Dit boek heb ik zomaar toegezonden gekregen. Echter ben ik wel benieuwd naar dit boek. Maar de recensie zal nog even duren.

 

Dit was hem weer voor deze week.
Welk boek willen jullie heel erg graag lezen?

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *