Stacking The Shelves week 20 – 2017

Lieve lezers,

De nieuwe week is weer aangebroken en deze week mag ik hem weer aftrappen met een prachtige nieuwe stapel boeken.

Kijk snel mee en laat je inspireren.

img_6603

De zon is ook een ster
NATASHA gelooft in de wetenschap en feiten. Niet in het lot. Of in dromen die nooit uit zullen komen. Ze is zeker niet zo’n meisje dat haar grote liefde ontmoet in een platenzaak in New York. Niet op dezelfde dag dat ze met haar familie uitgezet zal worden naar Jamaica.
DANIEL heeft altijd zijn best gedaan om aan de hoge verwachtingen van zijn ouders te voldoen. Hij zal chirurg worden en geen dichter, zoals hij eigenlijk wil. Maar als hij Natasha ontmoet, ziet hij ineens een andere toekomst voor zich, mét haar. En hij heeft nog twaalf uur de tijd om Natasha daarvan te overtuigen.
Is het toeval of het lot dat Daniel en Natasha samenbrengt op deze allesbepalende dag? Heeft het zin om in dromen te geloven als je weet dat die nooit uit kunnen komen?

Dit boek had ik eigelijk in de VS willen kopen maar hij was daar behoorlijk duur plus ik wist niet hoe moeilijk het engels zou zijn. Gelukkig is hij nu in het Nederlands uit gegeven en kan ik niet wachten om hem te gaan lezen.

 

Harry Potter – Kleurboek voor volwassenen Jubileum Editie
In deze speciale editie vind je een selectie van het artwork uit het Harry Potter kleurboek voor volwassenen, Harry Potter Magische Wezens en Harry Potter Magische Plekken & Personages, maar ook spiksplinternieuw werk dat speciaal voor dit kleurboek is gemaakt. 
De ingewikkelde lijntekeningen zijn geïnspireerd op de Harry Potter films. De complexe designs in dit kleurboek bieden je uren ontspanning en artistiek plezier. Het is een perfect cadeau voor Harry Potter fans van alle leeftijden. Tevens bevat dit boek ter inspiratie een selectie full colour platen: stills en concept art uit de making-of Harry Potter films om je creativiteit te stimuleren. 

Deze editie is echt zo super super mooi. Je moet hem gewoon echt in je collectie hebben.

 

Droomreis Kleurboek 
Zweedse illustrators zijn hot! In navolging op de bestseller Blomstermandala verschijnt nu ook haar tweede kleurboek in het Nederlands!
Vivi en Vos is een kleurboek dat is gebaseerd op een prentenboek voor kinderen waarvan zij auteur en illustrator is. 
Dit verhaal gaat over Vivi die in een boomhut woont in het bos. Op een dag gaat ze op avontuur om een vriend te zoeken. Ze vliegt op de rug van een vogel mee en duikt in de oceaan om met zeemeerminnen te spelen. In de eik sluit se vriendschap met de boomgeest. Vivi zoekt in de holletjes van de woelmuizen. Maar wie kan nu echt haar beste vriend voor altijd zijn? Het kleurboek borduurt verder op dit thema en bevat 48 prachtige gedetailleerde lijntekeningen (enkelzijdig bedrukt op kwaliteitspapier) die Maria Trolle speciaal heeft gemaakt om in ingekleurd te worden. 
Vivi en Vos is een kleurboek met een verhaal: over liefde voor de natuur en de kracht die zij heeft. Volg Vivi op haar zoektochten naar vriendschap, die zij vindt op de meest onverwachte plekken. 

Dit boek is een hardcover en enorm slim/handig ingedeeld met echt waanzinnig mooie bijzondere tekeningen.

 

Het Kartonnen kasteel
Nieuw prentenboek van Benji Davies, illustrator van De kleine walvis (Prentenboek van het Jaar 2017) en Het eiland van opa. Edo en Berto zijn dikke vrienden. Ze spelen altijd samen. Op een dag komt er een nieuwe jongen, Kai. Hij wil ook meedoen. Maar Berto weet niet of hij daar wel zin in heeft. Kai voelt zich buitengesloten en gaat verdrietig terug naar huis. Niet veel later wacht hem een bijzondere verrassing… Een voor kleuters herkenbaar verhaal over vriendschap, met sfeervolle illustraties van Benji Davies en poëtische tekst van Linda Sarah

Eindelijk weer een nieuw prentenboek van mijn favoriete prentenboek auteur. Ik ben dol op zijn voorgaande verhaaltjes en naar dit nieuwe verhaal ben ik enorm benieuwd. De recensie zal snel volgen.

 

Zoals jullie zien mag ik deze week vooral veel gaan kleuren en laat ik dat nu echt heerlijk vinden met dit weer! Dat gaat dus helemaal goed komen.

Welk boek van deze week wil jij graag hebben?

Liefs, Marjolein

One thought on “Stacking The Shelves week 20 – 2017

  1. De zon is ook een ster zie ik nu ineens overal voorbijkomen (vooral op Instagram). Ik word er zo nieuwsgierig van haha. Benieuwd wat jij van dit boek gaat vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *