Stacking The Shelves week 26 – 2016

Lieve lezers,

Jep, vorige week riep ik heel erg hard dat er geen week 26 op maandag zou komen. Echter waren er de donderdag dat ik vertrok al een leuk aantal nieuwe boeken binnen. Daarom heb ik toch maar snel al een Stacking The Shelves gegeven zodat jullie op deze maandag toch kunnen genieten van een nieuw item.

IMG_8162

Rosie zegt JA 
De superrijken van Manhattan hebben hun eigen strikte gedragsvoorschriften. In het kille appartement van de familie Wilder-Bingham aan Park Avenue bestuurt matriarch Glenn haar huishouden als een generaal. Wanneer de Engelse giga-optimiste Rosie hun huis binnenstuitert, heeft niemand in de gaten dat ze lak heeft aan reglementen. Rosie – achtendertig, excentriek, met een geheim verdriet en een hart zo groot als New York – begint hun levens draad voor draad te ontrafelen.

Dit boek lijkt me heerlijk om te lezen. Eindelijk weer eens een echte roman.

George
George is een jongen. Om te zien tenminste. Want George weet zelf dat ze een meisje is.
Ze houdt dit voor iedereen geheim. Totdat ze met de klas een toneelstuk van haar lievelingsboek
gaan opvoeren. George wil supergraag de hoofdrol van Charlotte spelen. Maar ze mag van de juf niet eens auditie doen… omdat ze een jongen is. Samen met haar beste vriendin Kelly bedenkt George een plan. Zodat ze niet alleen Charlotte kan zijn – maar vooral zichzelf, voor eens en
altijd.

Een boek waarvan het onderwerp me de laatste tijd intrigeert. Door dit boek hoop ik wat meer inzicht te krijgen en een mooi verhaal te lezen.

Jager 
Talon-saga Hoe groot is de prijs voor de vrijheid? Deel 3 Na het verraad van haar broer heeft Ember definitief gekozen voor het rebellenleven met Riley en al haar banden met de drakenorganisatie Talon verbroken. Samen proberen ze zowel de drakendoders van St. Joris als de huurmoordenaars van Talon een stap voor te blijven. Wanneer ze achter de ongelooflijke waarheid over Talon én de Orde van St. Joris komen, weten ze dat er maar één oplossing is, en daarvoor hebben ze de hulp van Garrett nodig. Als ze hem niet snel vinden, dreigt er een totale oorlog… Maar Garrett is verdwenen. Hij heeft besloten zijn oude wapenbroeders van St. Joris te bespioneren, en algauw komt hij achter een groot geheim, dat een dodelijk gevaar betekent voor zowel mensen als draken..

Een nieuw deel in deze serie. En ook rondom deze auteur staat over een tijdje iets heel leuks te gebeuren. Daarom snel lezen!

 

Dat was hem weer voor nu, mochten er vrijdag- zaterdag -zondag nog boeken binnen zijn gekomen krijg je deze te zien in een speciale update.

Welk boek wil jij lezen? 

Liefs, Marjolein