Stacking The Shelves week 28 – 2017

Lieve lezers,

Er is weer een nieuwe week van start gegaan. Het vakantie seizoen is officieel begonnen en we kunnen dus weer lekker veel gaan lezen.

Ook deze week kwamen er weer een aantal leuke boeken binnen. Helaas moet ik nog even met de meeste boeken wachten tot de kindjes weer terug zijn om de meeste boekjes voor te lezen. Maar ik kijk nu al uit naar moet hoe veel boekjes ik ze mag gaan overdonderen.

img_7472

Mijn Bullet Journal Crash Course 
‘Mijn bullet journal’ is het perfecte boek om al jouw afspraken, taken, plannen, wensen, to-do-lijstjes, verjaardagen en véél meer op één plek en volgens een handig systeem te verzamelen.

Dit boek had ik echt echt nodig. Ik heb inmiddels 2 super gave Bullet Journals die ik nog niet gerecenseerd heb omdat ik niet tevreden genoeg ben over mijn eigen creaties. Maar inmiddels ben ik al helemaal los. Binnenkort volgen er dus ook recensies over de bullet journals.

 

Lucien je bent mer d’r eentje
Lucien is een trouwe hond. Hij gaat graag met zijn baasje naar het park om onvermoeibaar met de bal te spelen. Over het algemeen luistert hij best goed en wacht hij trouw als het vrouwtje weer eens úren staat te kletsen met een bekende. Maar nu moet hij wel ongehoorzaam zijn: want waarom is niemand dat eendje in de sloot opgevallen? Het beestje is onmiskenbaar in nood en het is tijd dat hij de held uit gaat hangen. Alle honden in het park zijn getuige van zijn reddingspoging, maar waarom lachen ze hem toch allemaal uit?

Een super schattig boekje dat ook heel groot is. Ik ben heel benieuwd wat de kindjes er van gaan vinden

 

Peter Pan
Op een avond vliegt Peter Pan de slaapkamer binnen van Wendy, John en Michael. Hij neemt hen mee naar Nimmerland, het land van avontuur en van de eeuwige jeugd. Maar ook het land van Tijgerlelie en haar wilde indianen, en van de gevreesde kapitein Haak en zijn piraten…
Kinderboekenschrijver, Peter Pan-kenner en piratenexpert Reggie Naus bewerkte de vertaling, zodat deze beroemde klassieker weer heerlijk is om (voor) te lezen voor kinderen van alle leeftijden!

Dit boek! Wauw Wauw het is Enorm groot, echt zo’n boek dat je gewoon in huis weg kan leggen omdat het super mooi is. Of perfect voor op de kinderkamer.
Van de tekeningen ben ik nu al weg geblazen en Peter Pan is een van mijn favoriete verhalen. De recensie volgt dus snel.

 

 

Dit was hem weer voor deze week.
Welk boek wil jij heel graag lezen? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *