Stacking The Shelves week 45 – 2016

Lieve lezers,

Een beetje later dan normaal maar vandaag is hij er weer. De nieuwe Stacking The Shelves van week 45. Met deze week weer een aantal hele mooie boeken waarvan er van eentje zelfs de recensie al is verschenen.

img_1123

Mr. Poppins
boeken en heeft veel fantasie. Op school heeft hij maar één vriendinnetje. Onder dat masker van kalmte gaat een breekbare emotionele wereld schuil. Hij draagt een mysterie met zich mee waarin de hoofdrol gespeeld wordt door een neerslachtige vader, een afwezige moeder, een opmerkzame schooljuf en een psychologe die vastbesloten is de ontbrekende puzzelstukken op hun plaats te krijgen. Een veelstemmige roman vol gevoelens, tederheid, veelzeggende stiltes, onuitgesproken woorden en met een indrukwekkende ontknoping.

Lees mijn recensie van dit boek hier. 

Schaduwkinderen
Officier van justitie Jules Declerck krijgt de leiding over het politieonderzoek naar de dood van een man en een kind die zijn omgekomen bij een auto- explosie. Vrijwel meteen beseft Jules dat er veel meer aan de hand is. Als korte tijd later een tweede explosie volgt, bijt ze zich nog steviger vast in de zaak. Wanneer haar ex – journalist Harry Simones – zich er heimelijk mee gaat bemoeien, brengt hij Jules onbedoeld in gevaar.

Een nieuwe super spannende thriller als ik de pers mag geloven. Ik ben heel erg benieuwd.

Het beste uit delicious
delicious. bestaat 10 jaar en dat wordt uitbundig gevierd in dit boek. Koken en eten met aandacht maakt het leven leuker en lekkerder, dus geeft delicious. je graag inspiratie om van elk eetmoment – van ontbijt tot diner – een feest te maken. 
In dit kookboek worden de belangrijkste eettrends, foodhero’s en bijzondere thema’s uitgelicht. delicious. 10 jaar bevat een selectie van minstens 100 inspirerende recepten en naast deze redactiefavorieten ook interviews, uitleg van technieken en handige tips van specialisten, kenners en delicious.friends. Met kijkjes achter de schermen van bijvoorbeeld een foodfotograaf en foodstylist. Beleef het delicious.gevoel, vier je eigen feest, samen met delicious.!

Ik ga de keuken weer in duiken voor de lekkerste gerechten. Ideaal zo voor de feestdagen.

 

Dat was hem weer voor deze week. En ik kan je nu al verklappen dat volgende week heel veel moois beloofd.

Welk boek wil jij graag lezen? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *