Stacking The Shelves week 49 – 2016

Lieve lezers,

Er is weer een nieuwe week aangebroken dus het is tijd om de boeken waarmee ik mijn kasten heb aangevuld vorige week weer eens door te nemen. Heel even was ik bang dat ik deze week geen Stacking The Shelves zou hebben maar ik kon de verleiding niet weerstaan om een boek te kopen en ook kwamen er onverwachts toch boeken binnen.

img_1798

De kleine Instagram – Voor Dummies
Facebook is Facebook, maar Instagram heeft de toekomst. Zegt men. Instagram zit in de lift. Na tieners en hobbyfotografen kiest een steeds groter wordende groep ‘gewone’ en professionele gebruikers voor het sociale netwerk waar alles draait om beeld. Foto’s, maar ook video’s. Van snapshots tot slimme campagnes, alles is mogelijk. Dit boek biedt veel praktijkvoorbeelden en een toegankelijke uitleg van alle mogelijkheden van Instagram.
Jaap de Bruijn heeft jarenlange ervaring met het professioneel gebruik van internet en sociale media. Hij was begin deze eeuw het eerste Hoofd Nieuwe Media bij de Rijksvoorlichtingsdienst en is inmiddels social media manager bij een zorgverzekeraar.

Zoals jullie allemaal wel weten maak ik heel veel gebruik van Instagram. Daarom ben ik heel benieuwd of dit boek mij nog veel kan leren.

Slaves 
Het jaar 2558. Raven is een opstandige laatstejaarsleerlinge aan een Delicatus Slavenschool. Delicatusslaven leven niet lang. Hun einde is meestal gruwelijk. Raven is voorbestemd om te worden overgeleverd aan de willekeur van haar toekomstige meester. Als ze aan de machtige Genoot Ghassan Aboud wordt verkocht, lijkt ze aan haar lot te kunnen ontsnappen. Tot Ghassan wordt vermoord en Raven als schuldige wordt aangewezen. Raven belandt in een wespennest van intriges, waarin ze alles op alles moet zetten om te overleven. Raven 1 is het indrukwekkende, filmisch geschreven eerste boek van de youngadultserie Slaves. De grimmige toekomstwereld die hier wordt opgeroepen, heeft wortels in de huidige samenleving.

Wat een enorm dik boek! Dat had ik echt niet verwacht. En ook nog eens prachtig uitgegeven. Ik ben heel erg benieuwd en ga dit boek dan ook snel lezen.

Het nieuwe koolhydraatarme kookboek
Bent u het vasten zat? Kriegel door uw crashdieet? Op zoek naar een innovatief low-carbdieet dat eenvoudig is, langdurig werkt en uw algehele gezondheid verbetert? Dit boek van Laura Lamont biedt de oplossing.

* Val 1 kilo per week af – blijvend
* Versnel uw stofwisseling en krijg meer energie
* Stabiliseer uw bloedsuikerspiegel en voorkom eetbuien
* Krijg een zichtbaar gezondere, stralende huid
* Geniet van koolhydraten en snoep, zoals brood en chocolade!

Ik ben de laatste 4 weken aardig bezig met zo min mogelijk koolhydraten eten. Dit boek heb ik dan ook zelf gekocht om zo meer lekkere recepten uit te kunnen proberen.

 

Dat was hem weer voor deze week. Welk boek wil jij graag in je bezig hebben? 

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *