B-day Win-Actie 2 – Gegijzeld

Lieve lezers,

Vandaag is het tijd voor de tweede win-actie voor het 8 jarige bestaan van de blog. Vandaag mag ik in samenwerking met uitgeverij de Fontein een van mijn lievelingsboeken van een van mijn favoriete auteurs weg geven. Namelijk Gegijzeld van Claire Mackintosh! Lees mijn recensie nog even hier.

Over het boek

Wanneer een vlucht van Londen naar Sydney wordt gekaapt, staat stewardess Mina onder druk. Als ze doet wat de kapers willen, blijft haar dochter in leven, zo niet dan laten ze het vliegtuig crashen…

Het huwelijk van stewardess Mina staat op springen en de zorgen om haar dochtertje zijn groot, dus wanneer ze wordt geselecteerd om te werken op de eerste non-stopvlucht van Londen naar Sydney, is dat een welkome afleiding. Het is een prestigieuze vlucht met aan boord talloze journalisten, bloggers en VIPs die allemaal verslag zullen doen van deze historische vlucht.

Dan krijgt Mina een briefje in handen: ‘Volg onze instructies, dan zal je dochter blijven leven’. Het vliegtuig is gekaapt en Mina staat voor een duivels dilemma want het leven van honderden passagiers ligt in haar handen. Maar ook dat van haar dochtertje. En de kapers blijken meer van haar privéleven te weten dan haar lief is…

TE WINNEN:

 • 1 exemplaar Gegijzeld

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

Extra: (Je naam gaat dan 2x in de pot)

 • Volg Serendipity Books op Tiktok

 • Like de win-actie post op Tiktok
 • Comment onder de post op Tiktok
 • Deze Win-Actie loopt t/m 16 mei 2022. 
  De winnaar ontvangt na deze datum een DM via Instagram. Vergeet dus niet om je DM box in de gaten te houden en mij te blijven volgen. (Je krijgt 5 dagen de tijd om te reageren daarna kies ik een nieuwe winnaar)

  *Nederland en België only.  
  *Over de winnaar wordt niet gecorrespondeerd ivm de privacy wetgeving

  Veel succes,

  Liefs, Marjolein 

  Met speciale dank aan uitgeverij De Fontein voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *