B-Day Win-Actie 1 – Toen winter zomer werd

Lieve lezers,

Vandaag trappen we af met de eerste Win-Actie voor het 8 jarig bestaan van deze blog. Uitgeverij The House of Books heeft een exemplaar van Toen winter zomer werd ter beschikking gesteld en dit boek ken je vast en zeker al als de Tiktok hype Beach Read.

Over het boek

January is een hopeloze romanticus die vertelt over haar leven alsof ze in haar eigen feelgoodromans figureert. Gus is een serieus en literair type die gelooft dat ware liefde een sprookje is. Maar January en Gus hebben meer gemeen dan je zou denken. Ze zijn allebei blut. Ze hebben een gigantisch writer’s block. En ze moeten een bestseller schrijven voor de zomer voorbij is. Op een avond sluiten ze de weddenschap om elkaars boek schrijven, met het risico dat als ze in elkaars huid kruipen hun leven voorgoed verandert. Maar er wordt niemand verliefd. Beloofd.

TE WINNEN:

  • 1 exemplaar Toen winter zomer werd

WAT MOET JE DOEN:

Verplicht:

  • Volg Serendipity Books op Tiktok
  • Like de win-actie post op Tiktok
  • Comment onder de post op Tiktok

Extra: (Je naam gaat dan 2x in de pot)

Deze Win-Actie loopt t/m 15 mei 2022. 
De winnaar ontvangt na deze datum een DM via Tiktok. Vergeet dus niet om je DM box in de gaten te houden en mij te blijven volgen. (Je krijgt 5 dagen de tijd om te reageren daarna kies ik een nieuwe winnaar)

*Nederland en BelgiĆ« only.  
*Over de winnaar wordt niet gecorrespondeerd ivm de privacy wetgeving

Veel succes,

Liefs, Marjolein

Met speciale dank aan uitgeverij The House of Books voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *