Hoera! – 8 jaar Serendipity Books

Hoera! Vandaag is het al weer zo ver Serendipity Books bestaat 8 jaar.

Vandaag bereik ik weer een nieuw hoogtepunt op deze blog die ik nu al 8 jaar met heel veel liefde en plezier doe.

Elk jaar veranderen er dingen, zo komen er nieuwe lezers bij, ontdek ik nieuwe auteurs. Dit jaar kwam er het nieuwe Social media platform TikTok bij waar ik samen met jullie enorm veel plezier op beleef. Er kwam ontzettend veel mooie nieuwe boeken bij en een hoop boeken die voor altijd een plekje in mijn hart veroverd hebben en ik tot in den treuren aan jullie zal blijven aanraden.

Omdat bij dit jubileum natuurlijk een feestje gevierd moet worden hebben een aantal uitgeverijen aangeboden om wat leuke boeken weg te willen geven zodat ik samen met hun een leuke win-actie kan houden.

Later vandaag komt de eerste win-actie online en de komende paar dagen gaan we er samen een leuk feestje van bouwen!

Natuurlijk wil ik ook jullie allemaal, mijn lieve lezers bedanken. Jullie zijn natuurlijk mijn grootste supporters. Jullie toveren elke dag weer een glimlach op mijn gezicht, jullie enthousiasme, mailtjes, vragen etc. Duizend maal dank voor al jullie liefde, enthousiasme en vriendschap.

Maar natuurlijk ook alle lieve uitgevers, auteurs en alle andere mensen die mij steunen om deze blog mogelijk te blijven maken. Jullie liefde spiegelt door in deze blog en samen maken wij het tot het succes dat deze blog nu is. Dank jullie wel!

Op naar nog heel veel meer mooie jaren.

Liefs, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *